Οι Τζαζ πήραν το θρίλερ με τους Κλίπερς (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Οι Τζαζ πήραν το θρίλερ με τους Κλίπερς (vid)

bet365

Το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έγινε στο «Staples Center» του Λος Άντζελες όπου οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν των Κλίπερς με 96-94 στο τέλος του αγώνα.

Η ενίσχυση των Τζαζ αποτυπώθηκε και στο παιχνίδι με τους Λος Αντζελες Κλίπερς, όπου είχαν σταθερά το προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο τέλος χρειάστηκαν την... άστοχη βολή του Τζαμάλ Κρόφορντ για να φτάσουν στην τελική επικράτηση με 96-94.

Με το σκορ στο 95-92, ο γκαρντ/φόργουορντ των «Κλιπς» κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο, ωστόσο είχε 2/3 βολές με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση. Ο Κρις Τζόνσον (8π.) ήταν εκείνος που με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος.

Καλύτερος για τους νικητές ήταν ο Ρόντνεϊ Χουντ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 17 πόντους έχοντας 7/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/4 βολές, 3 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ 12 πόντους είχε ο Σέλβιν Μακ.

Στον αντίποδα, ο... μοιραίος Τζαμάλ Κρόφορντ ήταν και ο πρώτος σκόρερ των Κλίπερς με 16 πόντους (5/12 σουτ), ενώ από 14 πόντους σημείωσαν οι Μαρίς Σπάιτς και Κρις Πολ.

 

NBA Τελευταία Νέα