Κουκουμπρής: «Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ κι ασχολούνται με το εισιτήριο»

Κουκουμπρής: «Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ κι ασχολούνται με το εισιτήριο»

bet365

Ο πρόεδρος της Δόξας Λευκάδας, Σταύρος Κουκουμπρής αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο επιμένει για το εισιτήριο των 25 euro.

Ο ισχυρός άνδρας των νεοφώτιστων, με δηλώσεις του στο Libero 107.4, μίλησε για την συμμετοχή τους στη Basket League, τους στόχους τους, ενώ απάντησε και στα επικριτικά σχόλια για την τιμή των εισιτηρίων στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Σταύρου Κουκουμπρή:

Για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη Δόξα Λευκάδα: «Μαζεύτηκε μια παρέα, έγιναν φίλοι, μετά κουμπάροι, εμένα με φωνάζουν πατέρα. Λένε ότι είμαστε αγκαλιά με το Βασιλακόπουλο. Μάλιστα… Είμαστε αγνοί, είμαστε έντιμοι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια εδώ μερικών ανθρώπων. Ούτε λαχείο έχουμε αγοράσει εδώ πέρα στο συμβούλιο».

Για το μπάτζετ της Δόξας Λευκάδας, φέτος, στην Basket League: «250.000 πάνω-κάτω στοιχίζει το αγωνιστικό. Δεν γνωρίζουμε ακόμα σίγουρα. Τώρα, εάν με ρωτάτε από τι ομάδα έχασε ο ΠΑΟΚ, από ομαδάρα θα σας πω. Την έφτιαξε ο Χάρης (Μαρκόπουλος), πιστεύω πως έχω το καλύτερο τεχνικό δίδυμο. Εγώ δεν ξέρω από μπάσκετ, προεδρεύω. Με φωνάζουν οι πιτσιρικάδες πατέρα και με έβαλαν μπροστά. Ο Γιάννης Δαμιανίδης είναι μαζί μας, ως γενικός μάνατζερ».

Για τους στόχους της ομάδας, τη φετινή σεζόν: «Να παραμείνουμε στην κατηγορία, αυτές είναι οι βλέψεις μας».

Για το εισιτήριο κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ήταν ιδιαίτερα υψηλό (γενική είσοδος 25 ευρώ): «Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αντί να κάθεται ο κόσμος και να σεβαστεί πως σε δύο εβδομάδες κάναμε εταιρία, ομάδα, γήπεδο, κάνουν κριτική. Θα εξηγήσουμε για το εισιτήριο. Ζητήσαμε αναβολή από τον ΕΣΑΚΕ και δεν το δέχθηκαν. Τον πρώτο γύρο στο Παλατάκι και το β’ στη Λευκάδα και δεν το δέχθηκαν. Δεν λέω ότι στον ΕΣΑΚΕ είναι φίλοι του ΠΑΟΚ, μας είπαν πως δεν γίνεται και γύρισε μπούμερανγκ. Ζούμε το όνειρο και απαιτούμε σεβασμό. Και ο κόσμος ασχολείται με το εισιτήριο, έγινε η ΚΑΕ, το γήπεδο, η ομάδα σε δέκα ημέρες. Όποιος δεν το πιστεύει, ας έρθει να το δει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα