Γκιστ και Ζήσης στο πρώτο weekly show της EuroLeague (vid)

Αλέξανδρος Καραλής
Γκιστ και Ζήσης στο πρώτο weekly show της EuroLeague (vid)
Η έναρξη της EuroLeague για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει οριστεί για αυτήν την εβδομάδα και η διοργάνωση δημοσιοποίησε την πρώτη εβδομαδιαία εκπομπή πριν από την έναρξη των αγώνων για φέτος.

Τι να περιμένουμε από τη φετινή EuroLeague; Στην πρώτη εβδομαδιαία της εκπομπή για φέτος η EuroLeague δημιούργησε ένα φοβερό βίντεο, με φόντο την Κωνσταντινούπολη, όπου θα καταλήξει ο φετινός μαραθώνιος της διοργάνωσης, που... άνοιξε την όρεξη για τους απανταχού μπασκετόφιλους.

Οι δικοί μας Τζέιμς Γκιστ και Νίκος Ζήσης, μαζί με τους Αντρέα Τρινκιέρι και Πάμπλο Λάσο, μίλησαν για την έναρξη της EuroLeague, σχολιάζοντας και προσωπικές εμπειρίες της ζωής τους.

«Αυτό που θέλω είναι ο τίτλος της Euroleague. Αν το κάνω αυτό θα νιώσω ολοκληρωμένος. Δουλεύω σκληρά για να ξεπεράσω αυτά που με είχαν κρατήσει πίσω και να είμαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

«Οι οπαδοί μας δίνουν ώθηση. Δεν θεωρούμε δεδομένη την υποστήριξή τους. Είναι... θορυβώδεις, αλλά η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Δεν είναι όπως σε κάποια άλλα γήπεδα στην Ευρώπη. Έχουν πάθος με την ομάδα τους. Μας υποστηρίζουν μέχρι το τέλος», ήταν τα λόγια του Νίκου Ζήση, με τον προπονητή-έκπληξη της περσινής σεζόν στη διοργάνωση, Αντρέα Τρινκιέρι να σχολιάζει:

«Η λέξη πάθος για μένα, που είμαι Ιταλός είναι στην καθημερινότητα μου, όπως τα μακαρόνια! Όμως εδώ έχω την εμπειρία να ζω ένα εξωπραγματικό πάθος, Οι άνθρωποι έρχονται για το θέαμα και σε ωθούν πέρα από τα όριά σου!»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2015 με τη Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο συμπλήρωσε: «Όταν πρωτοήρθα ήξερα ότι θα είναι μια δύσκολη δουλειά, γιατί η Ρεάλ, με κάποιον τρόπο, θα έπρεπε να κατακτά τα πάντα! Και πρέπει να βρεις τον τρόπο. Αν δεν τον βρεις, δεν θα κερδίσεις!»

Όλα αυτά σε μια χορταστική εκπομπή, που επιμελήθηκε η EuroLeague και μας... προετοιμάζει για τη συνέχεια της σεζόν!