Μένουν στο Σακραμέντο Γκέι και ΜάκΛεμορ

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΤΙΒΑΤΣ

Μένουν στο Σακραμέντο Γκέι και ΜάκΛεμορ

Μένουν στο Σακραμέντο Γκέι και ΜάκΛεμορ

Οι δυο παίκτες της ομάδας του Σακραμέντο ενεπλάκησαν σε πολλά σενάρια ανταλλαγής στη διάρκεια της φετινής preseason, όμως δεν θα μετακομίσουν τελικά και θα παραμείνουν «Βασιλιάδες».

Η είδηση βγήκε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος δήλωσε σε αμερικανικά μέσα ότι ο Ρούντι Γκέι και ο Μπεν ΜάκΛεμορ δεν πρόκειται να φύγουν από την ομάδα τη φετινή σεζόν.

«Ο Ρούντι έχει απίστευτο ταλέντο. Είναι κάποιος που χαίρεσαι να τον βλέπεις όταν παίζει. Βλέπουμε τον Ρούντι ως έναν βασικό παράγοντα για την επιτυχία της ομάδας, οπότε θα τον στηρίξουμε. Αν θελήσει να μείνει και την επόμενη σεζόν, αυτό είναι υπέροχο. Αν φύγει, όλα εντάξει. Αλλά θέλουμε να είμαστε μαζί τη φετινή σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος πρόεδρος των Κινγκς για τον Ρούντι Γκέι και συμπλήρωσε για τον Μπεν ΜάκΛεμορ:

«Θα δεχτούμε κλήσεις, θα πάρουμε τηλέφωνα. Όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Μπεν, με τον τρόπο που δούλεψε το καλοκαίρι. Είναι ένας νεαρός παίκτης που μας αρέσει πολύ, οπότε θα τον κρατήσουμε», ήταν τα λόγια του Ντίβατς, με την πρόθεση των Κινγκς να διατηρήσουν τους 2 αυτούς παίκτες να είναι εμφανής!

Best of internet