Υπέρ των αλλαγών στους κανονισμούς της EuroLeague ο «Σάρας»

Υπέρ των αλλαγών στους κανονισμούς της EuroLeague ο «Σάρας»

Αλέξανδρος Καραλής
Υπέρ των αλλαγών στους κανονισμούς της EuroLeague ο «Σάρας»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε ικανοποιημένος από τις αλλαγές στους διαιτητικούς κανονισμού ενόψει της νέας EuroLeague, σχολιάζοντας ότι το παιχνίδι θα γίνει πιο γρήγορο.

Ο Λιθουανός τεχνικός της Ζαλγκίρις σχολίασε της αλλαγές στους κανονισμούς της EuroLeague, εκφράζοντας την προτίμησή του στους νέους κανονισμούς και εξηγώντας το πώς θα αλλάξει το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Θα ανέβει η ταχύτητα του παιχνιδιού οπωσδήποτε. Πιστεύω ότι οι οπαδοί λατρεύουν το παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο και θέλουν να δουν τις αλλαγές αυτές, που θα σταματούν λιγότερες φορές το παιχνίδι και θα έχουμε περισσότερες κατοχές και πόντους. Μου αρέσει αυτό», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «Sportando» ο «Σάρας» για να συνεχίσει:

«Εμείς οι προπονητές συμφωνούμε ότι είναι πολύ καλό και είναι σημαντικό που είμαστε μέρος αυτής της απόφασης. ΑΥτή είναι η ζωή μας, δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι σε καθημερινή βάση. Αγαπάμε το παιχνίδι και νοιαζόμαστε γι' αυτό. Οι συζητήσεις αυτές και οι αλλαγές είναι όλες για το καλό του παιχνιδιού», έκλεισε τις δηλώσεις του ο Γιασικεβίτσιους.