Κάρι και Ντουράντ υπό τις οδηγίες του Φλεβαράκη! (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Κάρι και Ντουράντ υπό τις οδηγίες του Φλεβαράκη! (pics)

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης παρακολούθησε από κοντά τις προπονήσεις των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα μεγάλα αστέρια της ομάδας

Αν μη τι άλλο λίγοι έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ζήσουν τις προπονήσεις των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και να συμμετέχουν μαζί με τα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ.

Ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν ένας από αυτούς! Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στο training camp των «Πολεμιστών» και λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

«Το να είσαι μαζί με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν σημαίνει μόνο ότι έχεις την ευκαιρία να γεμίσεις με εμπειρία μόνο και μονο βλέποντας το απίστευτο ταλέντο τους και την σκληρή δουλειά που κάνουν. Βλέπεις και πόσο καλοί χαρακτήρες είναι. Ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ είναι το καλύτερο παράδειγμα. Να έχετε μια καλή σεζόν παιδιά» έγραψε στο facebook ο Κώστας Φλεβαράκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα