Η πόλη του... Αγγελου Ράσελ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Η πόλη του... Αγγελου Ράσελ (vid)

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς φαίνεται πως βρήκαν το επόμενο σημείο αναφοράς, αφού ο Ντ' Άντζελο Ράσελ ήταν και πάλι ο κορυφαίος της ομάδας στη νίκη επί ων Νάγκετς με 124-115

Σε αντίθεση με τον rookie Μπράντον Ινγκραμ ο οποίος ακόμα ψάχνει τα...πατήματά του, ο δευτεροετής Ντ' Αντζελο Ράσελ ολοένα και ανεβάζει στροφές στην preseason και δείχνει έτοιμος να πάρει τους Λέικερς στις πλάτες του.

Στο παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς στην «Citizens Business Bank Arena» της Καλιφόρνια, ο 20χρονος γκαρντ έκανε... πράγματα και θαύματα και οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη επί του Ντένβερ με 124-115. Συγκεκριμένα έμεινε για 32 λεπτά στο παρκέ και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 33 πόντους με 9/12 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3/4 βολές, 3 ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα. Πέρυσι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στη σεζόν, αλλά φέτος είναι έτοιμος να πάρει τους Λέικερς από το χέρι και να προσπαθήσει να μπει στα... παπούτσια του Κόμπι Μπράιαντ.

Αντίθετα, ο Ινγκραμ ήταν και πάλι εκτός... ματς αφού έμεινε στους 4 πόντους με 1/2 σουτ και 2/6 βολές. Ο Λου Ουίλιαμς από τη πλευρά του ήταν εξαιρετικός σε αυτό το παιχνίδι, αφού συμπλήρωσε ιδανικά τον Ράσελ με 25 πόντους και 4/7 τρίποντα, ενώ θετική ήταν η παρουσία των Ραντλ (16π.), Γιανγκ (14π.) και Κλάρκσον (12π.)

Για τους Νάγκετς, ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν ήταν εξίσου καλός όσο στην προηγούμενη αναμέτρηση με τους Λέικερς, σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους Γιουσούφ Νούρκιτς (21π.) και Ντανίλο Γκαλινάρι (19π.) οι οποίοι ήταν οι καλύτεροι για την ομάδα τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα