Ρήξη επιγονατίδας ο Σανικίντζε, πάει για παίκτη ο Άρης

Ρήξη επιγονατίδας ο Σανικίντζε, πάει για παίκτη ο Άρης

Ρήξη επιγονατίδας ο Σανικίντζε, πάει για παίκτη ο Άρης

Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν ενδεικτικές της σοβαρότητας του τραυματισμού του Βίκτορ Σανικίντζε. Η αρχική ιατρική εκτίμηση αναφέρει ρήξη επιγονατίδας που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα για τον Αρη και φυσικά για τον 30χρονο παίκτη. Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός – είναι μάλιστα στο γόνατο στο οποίο είχε εγχειριστεί πριν από κάποια χρόνια – και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα έξι μηνών. Οι άνθρωποι του Άρη δεν έχουν αμφιβολία για τη σοβαρότητά του, από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ρήξη επιγονατίδας και στη διάρκεια της αυριανής (09/10) μέρας αναμένεται να το ανακοινώσουν και επισήμως.

Ο Βίκτορ Σανικίντζε θα μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα έξι μηνών, γεγονός που αναγκάζει τον Άρη να κοιτάξει τον αντικαταστάτη του. Είναι προφανές ότι οι «κίτρινοι» θα κοιτάξουν και πάλι τη λίστα που είχαν προ της επιλογής του Γεωργιανού. Ωστόσο, ο μοναδικός ελεύθερος είναι ο Τάντια Ντραγκίσεβιτς. Μάλιστα, πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν ότι άνθρωπος του Άρη ήδη ρώτησε για τον 30χρονο Σέρβο φόργουορντ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Περαστικά AirGeorgia...!

Best of internet