«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά, δεν ξέρω που θα βγει!»

Αλέξανδρος Καραλής
«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά, δεν ξέρω που θα βγει!»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Δόξα Λευκάδας, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν απούσα από το γήπεδο.

Εμφανώς απογοητευμένος ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του στην πρεμιέρα απέναντι στη Δόξα Λευκάδας για την Basket League και σχολίασε το γεγονός ότι η χρονιά ξεκίνησε άσχημα για τον ΠΑΟΚ.

«Συγχαρητήρια στη Δόξα Λευκάδας. Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Ήμασταν απόντες από το γήπεδο. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει και από τα φιλικά. Όταν δίνεις γήπεδο στον αντίπαλο… Όταν επιτρέπεις στον αντίπαλο να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά τα έβαλαν γιατί εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να σουτάρουν ελεύθερα.

Κάναμε πολλά λάθη και πάλι. Δώσαμε επιθέσεις στους αντιπάλους που δεν τις τελείωσαν. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά και δεν ξέρω που θα καταλήξει. Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί πάνω από 80 πόντους και αυτό είναι πολύ άσχημο», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού, που κλήθηκε να δώσει μια ευχή στο γιο του, με τον ίδιο να λέει:

«Την ευχή μου την έχει πάρει. Να είναι τυχερός και υγιής και τα καλύτερα», ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την εικόνα της ομάδας του, λέγοντας τα εξής:

«Είχαμε δύο απόντες, δύο βασικούς παίκτες. Και πιο έμπειροι. Ο πόιντ γκαρντ όταν λείπει είναι πρόβλημα. Έλειπε ο Μαργαρίτης που είναι δυνατό χαρτί σε πολλούς τομείς. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Όταν είσαι αναγκασμένος μέσα σε δύο μέρες να παρουσιάσεις άλλο πρόσωπο, με παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει σημασία, όμως αυτό, δεν παίξαμε καλά».

Τέλος ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε «Ήταν δική μας απόφαση», όταν ρωτήθηκε για το μικρό χρόνο συμμετοχής του Γλυνιαδάκη στο δεύτερο μέρος.

Από πλευρά παικτών, το λόγο πήρε ο Απόλλων Τσόχλας, που δήλωσε αρχικά: «Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για εμάς. Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν ανταποκριθήκαμε στη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό τον καιρό. Είμαστε νέα ομάδα, δεν είναι δικαιολογία αυτό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οποιαδήποτε έδρα στο πρωτάθλημα, είναι δύσκολη. Δεν είμαστε δεκτικοί στις οδηγίες που έχουμε και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύουμε το μυαλό μας. Να ακούσουμε λίγο πιο πολύ, να δουλέψουμε πιο σκληρά. Είναι πολύ μεγάλο το πρωτάθλημα, δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Έτσι είναι ο αθλητισμός, πρέπει να επιστρέψουμε», συμπληρώνοντας για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τη Δόξα Λευκάδας:

«Δεν πιστεύω ότι υποτιμήσαμε κανέναν. Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, δεν είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Κάναμε λάθη ατομικά λάθη στην άμυνα. Είναι απαράδεκτο να τρώμε τριάντα πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό έχει να κάνει με εμάς, όχι με τον αντίπαλο… Έβαλαν κάποια πολύ μεγάλα σουτ», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα