Καστρίτης: «Μας ανησυχεί κι εμάς ο τραυματισμός του Σανικίτζε»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Μας ανησυχεί κι εμάς ο τραυματισμός του Σανικίτζε»

bet365

Ο Βίκτορ Σανικίτζε τέθηκε νοκ άουτ με σοβαρό τραυματισμό και ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Καστρίτης, εξέφρασε τη συμπαράσταση της ομάδας του στον Γεωργιανό.

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της Basket League από τον Άρη ενώ ο Γιάννης Καστρίτης σχολίασε τον σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε.

«Καλή χρονιά και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία για όλους τους αθλητές. Δυστυχώς αυτή την στιγμή μας στενοχωρεί και μας ανησυχεί και εμάς ο τραυματισμός του Σανικίτζε και θέλουμε ως ομάδα να ευχηθούμε περαστικά, να μην είναι σοβαρό και πολύ γρήγορα να επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, ο Άρης επέβαλλε από το ξεκίνημα ξεκάθαρα τον ρυθμό του και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι δικαιότατα νικητής. Το σημαντικό για την δική μας ομάδα και αυτό που θέλαμε ήταν να δούμε κάποια πράγματα σε εφαρμογή στο παρκέ. Κάποια από αυτά μας άρεσαν. Είδαμε πολύ περισσότερα σε πράγματα που χρήζουν βελτίωσης και σε αυτόν τον άξονα θα κινηθούμε δουλεύοντας σκληρά όλες τις επόμενες εβδομάδα, προκειμένου να φτάσουμε στον απαιτούμενο βαθμό ομοιογένειας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα».

Ο Γιάννης Καραθανάσης σχολίασε εκ μέρους των παικτών των Τρικάλων: «Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στις λεπτομέρειες ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ξέραμε με ποια ομάδα παίζουμε και τι μπορούμε να περιμένουμε. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια. Προσπαθήσαμε από το πρώτο δεκάλεπτο να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πάνω από όλα προσπαθήσαμε στην άμυνα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά πιστεύω πως αυτό συνέβη επειδή είμαστε νέα ομάδα. Ουσιαστικά το ρόστερ διαμορφώθηκε την τελευταία εβδομάδα, οπότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Πάτρα στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα