Χειρουργείο για τον Μάικ Τζέιμς, χάνει το ΣΕΦ!

Χειρουργείο για τον Μάικ Τζέιμς, χάνει το ΣΕΦ!

Γιώργος Κούβαρης
Χειρουργείο για τον Μάικ Τζέιμς, χάνει το ΣΕΦ!

bet365

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου και βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο! Χάνει το ντέρμπι στο ΣΕΦ!

Ολα τα είχε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς του έλειπε. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού και επειδή είναι πολύ σοβαρός θεωρήθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί απόψε (8/10) από τον γιατρό της ομάδας Θανάση Κονίδη, στο ΥΓΕΙΑ. Το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας θα εκτιμηθεί αμέσως μετά το τέλος της επέμβασης.

Βέβαια θεωρείται απίθανο να μείνει εκτός δράσης για λιγότερο από έναν μήνα, όπερ και σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ θα απουσιάσει και από τα πρώτα σημαντικά ματς των «πρασίνων» στην Ευρωλίγκα.

Πάντως, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods θα περιμένει την τελική γνωμάτευση της Κυριακής για το διάστημα της απουσίας του και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει σε αντικατάσταση.

Το πιθανότερο είναι να ενεργοποιηθεί ο Τζέιμς Φελντέιν (και) για τα παιχνίδια της Basket League, αφού οι «πράσινοι» μοιάζουν «άδειοι» στην περιφέρεια! Με την απουσία του Τζέιμς, ο Πεδουλάκης στηρίζεται στους Καλάθη, Παππά, Μποχωρίδη και Λούντζη, όπερ και σημαίνει ότι είναι απαραίτητη και η παρουσία του Δομηνικανού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα