Χαραλαμπόπουλος: «Με τη δέουσα σοβαρότητα»

Χαραλαμπόπουλος: «Με τη δέουσα σοβαρότητα»

Γιώργος Κούβαρης
Χαραλαμπόπουλος: «Με τη δέουσα σοβαρότητα»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για την πρεμιέρα των «πρασίνων» στην Basket League κόντρα στον Προμηθέα και ευχήθηκε να μην αγωνιστεί η ομάδα του ξανά σε τόσο κρύα ατμόσφαιρα.

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός Superfoods ετοιμάζεται για την έναρξη του εγχώριου πρωταθλήματος και δη για την (κεκλεισμένων των θυρών) αναμέτρηση με τον νεοφώτιστο του Προμηθέα Πατρών το απόγευμα της Κυριακής (9/10, 19:00).

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εξήγησε ότι η ομάδα του πρέπει να φανεί σοβαρή και να διορθώσει άμεσα τα λάθη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία

Αρχικά, θα ήθελα εκφράσω τη χαρά μου επειδή μου δίνεται η ευκαιρία να μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας. Κάθε έναρξη σεζόν αποτελεί και μια νέα αρχή για όλους μας. Αισθάνομαι ενθουσιασμένος που και αυτή η χρονιά με βρίσκει εδώ και αισιοδοξώ πως θα πάει περίφημα. Βέβαια, αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε και πάνω στο παρκέ.

Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετούς καινούριους παίκτες. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε σκληρά ώστε να «δέσουμε» και να μπορούμε να εφαρμόσουμε στο παρκέ όλα αυτά που μας ζητά ο κόουτς. Θεωρητικά, μια νέα ομάδα χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο εμείς δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, αυτόν με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε από την αρχή ως το τέλος. Κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία επιβάλλεται να διορθώσουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα.

Πρόκειται για μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, όπως διαπιστώσαμε στο μεταξύ μας φιλικό στο Καρπενήσι, αλλά και από αυτά που έχουμε δει στα επόμενα φιλικά της παιχνίδια και στα ματς του Κυπέλλου. Θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι για δεύτερο σερί παιχνίδι να αγωνιστούμε χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας γεγονός που μεγαλώνει τον κίνδυνο να πέσουμε στην παγίδα της χαλάρωσης. Εύχομαι να μην χρειαστεί να παίξουμε ξανά σε τόσο… κρύα ατμόσφαιρα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους ανθρώπους του αθλήματος και τους φιλάθλους να έχουν την υγειά τους. Μπορεί να ακούγεται ως κλισέ αλλά η υγεία είναι πράγματι το σημαντικότερο αγαθό.

Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα