Γιαννακόπουλος: «Να καθιερωθούμε στην μεγάλη κατηγορία»

Γιαννακόπουλος: «Να καθιερωθούμε στην μεγάλη κατηγορία»

Γιαννακόπουλος: «Να καθιερωθούμε στην μεγάλη κατηγορία»

bet365

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην επιθυμία του Λαυρίου να σωθεί γρήγορα στη φετινή Basket League.

Το Λαύριο πέρυσι ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Basket League και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να καθιερωθούν στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το blog του Σάκη Γιαννακόπουλου:

«Πριν απ’όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, όσους ασχολούνται με το μπάσκετ και στους φιλάθλους, υγεία και δύναμη για τη σεζόν που ξεκινάει. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα και θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Από την πλευρά μας ως Λαύριο DHI θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι η περσινή μας πορεία δεν ήταν τυχαία και στοχεύοντας στην παραμονή μας, όσο το δυνατόν συντομότερα, να καθιερωθούμε στη μεγάλη κατηγορία. Στη διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν θεωρώ ούτε θετικό, ούτε αρνητικό ότι ξεκινάμε με έναν αγώνα και μάλιστα ντέρμπι στην έδρα μας, καθώς πιστεύω ότι το πρόγραμμα εσύ το κάνεις ευνοϊκό ή όχι. Η Κύμη SEAJETS είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει το γήπεδο μας, όχι μόνο στην πρεμιέρα, αλλά σε όλα τα παιχνίδια διότι η παρουσία του μας δίνει τεράστια ώθηση. Εύχομαι και πάλι υγεία σε όλους. Ραντεβού στο γήπεδο…»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα