Γεωργαλλής: «Τον καλύτερο εαυτό μας για την πρώτη νίκη της σεζόν!»

Gazzetta team
Γεωργαλλής: «Τον καλύτερο εαυτό μας για την πρώτη νίκη της σεζόν!»

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται το Ρέθυμνο (8/10, 17:00) και ο Γιάννης Γεωργαλλής έγραψε στο πρώτο blog της σεζόν για την πρεμιέρα της Α1.

Το blog του Γιάννη Γεωργαλλή στο esake.gr:

«Γεια σας φίλοι μου!

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο blog της Basket League για λογαριασμό του Κολοσσού Ρόδου και από εδώ και στο εξής θα τα λέμε μαζί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Μία χρονιά που αναμένεται δύσκολη, απαιτητική και απρόβλεπτη, αφού όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά και δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Άρα, οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι περισσότερο αναγνωριστικές, ωστόσο εμείς από την πρώτη θα μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, που είναι να μαζέψουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή το συντομότερο δυνατό.

Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είχαμε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα για τους ξένους μας, ώστε να καταλάβουν την ελληνική πραγματικότητα και πως έχουν έρθει σε μία λίγκα με ιδιαιτερότητες.

Πρώτος αντίπαλος της σεζόν είναι το Ρέθυμνο. Είναι μία από τις καλές δυνάμεις του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί επάξια την επαρχία. Είναι μία καλή και ποιοτική ομάδα, αλλά από την πλευρά μας έχουμε κάνει καλό σκάουτινγκ, ενώ έχουμε και μία πρώτη εικόνα από το τουρνουά που μας φιλοξένησε πριν από μερικές εβδομάδες. Η πίεση και το άγχος είναι δικό μας, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και η νίκη είναι μονόδρομος.

Δυστυχώς, δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα για εμάς. Όμως, όσοι αγωνιστούμε, μαζί με τον κόσμο μας που περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν!

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Γιάννης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα