Δεν το κουνάει... ρούπι ο Λόουρι

Δεν το κουνάει... ρούπι ο Λόουρι

Γιώργος Κούβαρης
Δεν το κουνάει... ρούπι ο Λόουρι

bet365

Ένα από τα hot ονόματα στην free agency το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ο Κάιλ Λόουρι ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει το Τορόντο

Το 2012 ο Κάιλ Λόουρι μετακόμισε στον Καναδά για λογαριασμό των Ράπτορς και έκτοτε όχι μόνο δεν άλλαξε ομάδα, αλλά ούτε καν περνάει από το μυαλό του να φορέσει διαφορετική φανέλα.

Το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο, με το Τορόντο να ετοιμάζει από τώρα την πρόταση για τη μάξιμουμ ανανέωση.

Ο ίδιος δεν έχει διάθεση να πάει κάπου άλλου αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «αν είσαι ο παίκτης που έχει στηρίξει τα πάντα η ομάδα και πιστεύει πραγματικά σε σένα, τότε δεν υπάρχει λόγος να πάω κάπου αλλού. Οπως ακριβώς συνέβη και με τον ΝτεΡόζαν.

Πιστεύω θα είναι εύκολη η ανανέωση του συμβολαίου μου και από την 1η Ιουλίου 2017, στις 12:01 τα μεσάνυχτα, θα βρίσκομαι στους Ράπτορς. Αν κάτι στραβώσει, φυσικά και θα είμαι ανοικτός να συζητήσω με άλλες ομάδες...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα