Όλο το γήπεδο των Χοκς ενάντια στο ρατσισμό!

Όλο το γήπεδο των Χοκς ενάντια στο ρατσισμό!

Αλέξανδρος Καραλής
Όλο το γήπεδο των Χοκς ενάντια στο ρατσισμό!

bet365

Η ομάδα της Ατλάντα ετοιμάζεται για τον φιλικό αγώνα απέναντι στους Καβαλίερς την προσεχή Δευτέρα (10/10) στη Philips Arena, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν όλο το γήπεδο να εναντιωθεί στο ρατσισμό.

Πολλές ομάδες στην αρχή της σεζόν σκέφτονται τρόπους διαμαρτυρίας ενάντια στα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες, με τα «γεράκια» να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας τους, να ενώσουν όλοι τα χέρια τους στο φιλικό με τους Cavs σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Την ιδέα την έδωσε ο νεοφερμένος στην ομάδα, Ντουάιτ Χάουαρντ, μεταφέροντας την στον προπονητή των Χοκς, Μάικ Μπούντενχόλζερ, ο οποίος θα σκεφτεί προτού πάρει την οριστική απόφαση για το γεγονός αυτό.

«Το όνομα της χώρας είναι "Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής". Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, μαζί. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε ενωμένοι, ειδικά ως πόλη», σχολίασε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ, με τον συμπαίκτη του, Κεντ Μπέιζμορ, να συμφωνεί και να προσθέτει:

«Το μεγάλο μας μέλημα είναι να μην προκαλέσουμε κάποια διαμάχη. Είναι ζωτικής σημασίας να περάσουμε το μήνυμά μας με μεγάλο σεβασμό. Είμαι σίγουρος όλοι θα συμφωνήσουν σ' αυτό», ήταν τα λόγια του γκαρντ των «γερακιών».

 

NBA Τελευταία Νέα