Μπρατσιάκος: «Ο Άρης σκέπασε τα καλάθια»

Gazzetta team
Μπρατσιάκος: «Ο Άρης σκέπασε τα καλάθια»

bet365

Η εκπληκτική απόδοση του Άρη στη δεύτερη περίοδο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Κύμη. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της, Βασίλη Μπρατσιάκου, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του στην πρεμιέρα.

«Για μας το σημερινό παιχνίδι ήταν μια γιορτή. Ηταν πολύ σημαντικό ότι βρισκόμασταν σε αυτό το παρκέ στο οποίο πάτησαν ιερά τέρατα του ελληνικού μπάσκετ. Είναι μεγάλη επιτυχία για μας ότι φθάσαμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος. Είμαστε μέσα στο πλάνο μας, παίξαμε τέσσερα δυνατά εκτός έδρα παιχνίδια με στόχο να είμαστε έτοιμοι. Στο παιχνίδι, ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά μετά ο Αρης σοβάρεψε την άμυνά του, σκέπασε τα καλάθια, έκλεισε τους διαδρόμους και η διαφορά πήρε μεγάλη έκταση. Στο ημίχρονο σχεδιάσαμε κάποια πράγματα και στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Στόχος μας παραμένει η πρώτη αγωνιστική με το Λαύριο», είπε στην αρχική τοποθέτησή του.

Ζητήθηκε από τον Βασίλη Μπρατσιάκο να εξηγήσει την κακή αντίδραση της ομάδας του στη δεύτερη περίοδο και σημείωσε: «Εχουμε αρκετά παιδιά ρούκις και χρειάζονται περίοδο προσαρμογής. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είναι ανεξήγητο ότι στο 25-21 δεν μπορούσαμε να κάνουμε επαναφορά της μπάλας. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε από αυτά τα λάθη».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα