Μπρατσιάκος: «Έτοιμοι για μια πρωτόγνωρη εμπειρία»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ BASKET LEAGUE

Μπρατσιάκος: «Έτοιμοι για μια πρωτόγνωρη εμπειρία»

Η Κύμη έρχεται με... φόρα από την Α2 και ο προπονητής των νεοφώτιστων, Βασίλης Μπρατσιάκος υπενθύμισε τις έξι σερί ανόδους, κάνοντας λόγο για γρήγορη και εύκολη παραμονή.

Μπρατσιάκος: «Έτοιμοι για μια πρωτόγνωρη εμπειρία»

Η Κύμη εξασφάλισε την άνοδό της στην Basket League ως πρωταθλήτρια στην Α2 και ο κόουτς των νεοφώτιστων, Βασίλης Μπρατσιάκος, μίλησε στο esake.gr για την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα βιώσουν οι Κουμιώτες.  

«Το πρωτάθλημα της Basket League είναι για εμάς μια πρωτόγνωρη εμπειρία, την οποία θέλουμε να χαρούμε σε κάθε της στιγμή. Σαν νεοφώτιστοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, κάτι που κάναμε όμως με επιτυχία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ως γνωστόν, η ομάδα της Κύμης Seajets επί 6 χρόνια ξεκινούσε τις σεζόν ως νέα στην κατηγορία και τις τελείωνε έχοντας κερδίσει την άνοδο! Ο φετινός μας στόχος είναι η γρήγορη και εύκολη παραμονή.  

Η μεγάλη πρόκληση είναι όμως να πετύχουμε τον στόχο μας με τον δικό μας τρόπο. Η ομάδα αυτή έχει συνηθίσει να παίζει θεαματικό μπάσκετ και να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσει. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος. 

Η ευχή μου για το πρωτάθλημα είναι όλες οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ελκυστικό θέαμα για τον κόσμο, έτσι ώστε να είναι σε κάθε αγωνιστική γεμάτα τα γήπεδα. Γεμάτα όμως με φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ, που βοηθούν την ομάδα τους χωρίς ακρότητες και που χειροκροτούν στο τέλος και τους δύο αντιπάλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παρκέ. Καλή σεζόν σε όλους»!

Από την πλευρά του, ο κάπτεν της Κύμης, Σταύρος Τουτζιαράκης εξήγησε ότι η ομάδα του μπορεί να... καθαρίσει νωρίς με την παραμονή: «Η ομάδα μας, η Κύμη Seajets, είναι καινούρια στην Basket League και όπως είναι φυσικό βασικός μας στόχος είναι η παραμονή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα «δεμένο» σύνολο που θα παίζει ωραίο μπάσκετ, με αρχή την δυνατή άμυνα. Θεωρώ ότι έχουμε την δυνατότητα να «καθαρίσουμε» νωρίς την παραμονή και να κοιτάξουμε μετά να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πρέπει όμως να έχουμε και έναν μακροχρόνιο στόχο, που είναι να βάλουμε τις βάσεις για να καθιερωθούμε στην Basket League.  

Ως ευχή θέλω να αναφέρω δύο βασικά πράγματα. Αρχικά να μείνουν οι παίκτες όλων των ομάδων μακριά από τους τραυματισμούς, καθώς η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Δεύτερον, εξίσου σημαντικό όμως, είναι να μην υπάρχει βία στα γήπεδα. Οφείλουν όλοι να αντιληφθούν ότι η βία σκοτώνει τον αθλητισμό»!

 

Best of internet