Σοκ με παρ' ολίγον παίκτη των Τρικάλων!

Αλέξανδρος Καραλής
Σοκ με παρ' ολίγον παίκτη των Τρικάλων!

bet365

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα του μπάσκετ η είδηση ότι ο Αμερικανός φόργουορντ, Κάμερον Μουρ, που πέρυσι είχε βρεθεί κοντά στη μεταγραφή του στα Τρίκαλα, «έσβησε» σε ηλικία μόλις 25 ετών!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα των Σκοπίων, ο φόργουορντ της σκοπιανής Οχρίδα, άφησε την τελευταία του πνοή στη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης με τη νέα του ομάδα, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη!

Η υπόθεση του Κάμερον Μουρ αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα, κυρίως για τον τρόπο που «έφυγε», αφού ο παίκτης είχε «κοπεί» στα ιατρικά το περσινό καλοκαίρι από τα Τρίκαλα, εξαιτίας αυτού του προβλήματος.

Η σκοπιανή ομάδα υποστηρίζει ότι είχε περάσει όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και κατόπιν υπέγραψε συμβόλαιο, όμως από ότι φαίνεται ο Μουρ δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο μπάσκετ με το πρόβλημα στην καρδιά.

Με το που σωριάστηκε στο παρκέ, ο Αμερικανός διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ τις προσεχείς μέρες η νεκροψία που θα γίνει θα δείξει τα ακριβή αίτια, που οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάληξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα