Αμπρίνες: «5-6 ομάδες της EuroLeague παίζουν άνετα στο ΝΒΑ» (vid)

Αμπρίνες: «5-6 ομάδες της EuroLeague παίζουν άνετα στο ΝΒΑ» (vid)
Ο Άλεξ Αμπρίνες αναφέρθηκε στην ήττα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και για την διαφορετική άμυνα που παίζουν στο ΝΒΑ.

Ο Ισπανός φόργουορντ ήταν λογικό να πολιορκηθεί από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους μετά τη νίκη της Ρεάλ επί των Θάντερ.

Ο Άλεξ Αμπρίνες αναφέρθηκε αρχικά λέγοντας πως, «Ήξερα ήδη πως παίζει η Ρεάλ. Στο ημίχρονο φαινόταν πως θα νικήσουμε εμείς, αλλά όλοι πήραμε ένα μάθημα: πως δεν γίνεται να χάσεις τη συγκέντρωσή σου ούτε για τέσσερα δευτερόλεπτα, γιατί μπορεί να σε νικήσουν. Αν η Ρεάλ έπαιζε στο ΝΒΑ, δεν θα τα πήγαινε άσχημα. Είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το απέδειξαν αυτό και στο παιχνίδι ενάντια στους Θάντερ. Πέντε με έξι ομάδες της EuroLeague θα μπορούσαν να παίξουν άνετα στο ΝΒΑ».

Για τη δική του πορεία μέχρι τώρα στο ΝΒΑ... «Έχω να βελτιωθώ πολύ ακόμα, ειδικά στην άμυνα, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που με έχουν ήδη αποδεχθεί στην καινούρια μου ομάδα και το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω, για να γίνομαι καλύτερος».