Τσαϊρέλης: «Με σοβαρότητα για την πρόκριση»

Τσαϊρέλης: «Με σοβαρότητα για την πρόκριση»

Τσαϊρέλης: «Με σοβαρότητα για την πρόκριση»

bet365

Ο Άρης υποδέχεται την Κύμη στον προημιτελικό Κυπέλλου και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στην πρώτη της επίσημη αγωνιστική υποχρέωση υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» την Κύμη. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ με τον νικητή να κερδίζει μία θέση στην «τετράδα».

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και ανέφερε, «Ετοιμαζόμαστε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως είναι πέρα για πέρα απαραίτητο να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην Κύμη. Ειδικά στο ξεκίνημα της χρονιάς, όπου οι ομάδες ουσιαστικά ακόμα μοντάρονται, η επαγρύπνηση είναι ακόμα πιο αναγκαία. Πρόκειται για ένα νοκ άουτ ματς και θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου».

Αναφορικά με την Κύμη, ο 28χρονος φόργουορντ σχολίασε: «Η Κύμη, αν και νεοφώτιστη, είναι μία καλή ομάδα, η οποία διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Το γεγονός ότι έφτασε ως τους «8» του Κυπέλλου λέει πολλά. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας από το ξεκίνημα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Η καλή άμυνα είναι η βάση μας, ενώ ο έλεγχος των ριμπάουντ και η ευστοχία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης».

Κλείνοντας, ο Τσαϊρέλης έκανε το δικό του κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Άρη: «Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, περιμένουμε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall». Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να ξεκινήσουμε τη σεζόν νικηφόρα και να πάρουμε ώθηση για την έναρξη του πρωταθλήματος και του Champions League».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα