«Ο Γιουλ για το ΝΒΑ, ο Σπανούλης περιμένει!»

«Ο Γιουλ για το ΝΒΑ, ο Σπανούλης περιμένει!»

bet365

O διευθυντής του ιστορικού μπασκετικού περιοδικού Gigantes del Basket, Νταβίντ Σαρντινέρο, έζησε live τη ματσάρα της Ρεάλ με την Οκλαχόμα και γράφει τις εντυπώσεις του στο gazzetta.gr.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Οκλαχόμα πρόσφεραν την τέλεια μπασκετική παράσταση στο Barclaycard Center! Ένα μυθικό ματς, με τον Σέρχιο Γιουλ να αποδεικνύει την τεράστια κλάση του και τον Οθέλο Χάντερ να σκοράρει ακόμα και... τρίποντο!

Ο Νταβίντ Σαρντινέρο, διευθυντής του περιοδικού Gigantes del Basket, βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την ιστορική νίκη της «Βασίλισσας», μιλώντας στο gazzetta.gr και απαντώντας στα βασικά ερωτήματα. Θα μπορούσε η Ρεάλ να σταθεί στο ΝΒΑ; Θα ήταν ικανός ο Σέρχιο Γιουλ να κάνει καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού;

«Ένα απίθανο σόου στο Palacio! Το μπάσκετ στο απόγειό του, έστω κι αν μιλάμε για ένα απλό παιχνίδι της preseason! Θα μπορούσε, λοιπόν, να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ ο Σέρχιο Γιούλ; Θα μπορούσε να σταθεί στα δικά τους playoffs η Ρεάλ Μαδρίτης; Αυτά, ακριβώς, είναι τα ερωτήματα που... απασχολούν τις τελευταίες ώρες τους φίλους της ομάδας του Πάμπλο Λάσο. Ο Βίκτορ Ολαντίπο εξήγησε αμέσως μετά την ήττα της Οκλαχόμα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι, μεν, μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν μπορεί να κοντράρει τις ομάδες στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο και να παίξει στα playoffs του ΝΒΑ. Παρ' όλα αυτά, δήλωσε σίγουρος ότι ο Γιουλ μπορεί να κάνει καριέρα εκεί! Θα συμφωνήσω μαζί του...

Η Ρεάλ νίκησε την Οκλαχόμα με 142-137, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 22 πόντους. Η ομάδα του Λάσο ποτέ δεν τα παράτησε! Ο Σέρχιο απέδειξε την ποιότητά του, κάνοντας απίθανα πράγματα να δείχνουν εξαιρετικά απλά! Όλα έδειχναν ότι είχαν τελειώσει, πριν αναλάβει ο Γιουλ. Το τελευταίο τρίποντό του που έστειλε το ματς στην παράταση ήταν ένα θαύμα. Τίποτα δεν πήγε καλά για τη Ρεάλ στο ξεκίνημα του αγώνα. Πολλές πάσες με ρίσκο που κατέληξαν σε λάθος. Οι blancos δεν είχαν συγκέντρωση, ο Λάσο άνοιξε το rotation και η Οκλαχόμα σκόραρε 26 πόντους σε 7', παίζοντας σε άλλες ταχύτητες! Ο Νοτσιόνι ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα με 7 πόντους σε 3', ο Τόμπκινς σκόραρε 16 πόντους σε οκτώ λεπτά στην τρίτη περίοδο ενώ ο Γιουλ έκανε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να σηκώσει το γήπεδο στο πόδι!

Ο 17χρονος Ντόντσιτς έδειξε από τι είναι φτιαγμένος στην τέταρτη περίοδο και η ομάδα βρήκε την πίστη για να τελειώσει τη δουλειά! Ο Γιουλ και ο Ράντολφ σκόραραν για τρεις, το ίδιο και ο... Οθέλο Χάντερ! Μιλάμε για την ίδια ομάδα που πριν από λίγες ημέρες ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Supercopa. Ήταν μια πανέμορφη εμπειρία. Να βλέπεις τον Ντομάντας Σαμπόνις στο παρκέ και τον πατέρα του, Άρβιντας, να τον παρακολουθεί από τα επίσημα του Palacio! Να έχεις σε απόσταση αναπνοής τον Σον Μάριον και να παρακολουθείς live τον Ουέστμπρουκ να αποδεικνύει ότι είναι... κτήνος σε κάθε του κάρφωμα!

Η Ρεάλ δείχνει έτοιμη για τη νέα χρονιά. Για την ακρίβεια,πρέπει να είναι έτοιμη αφού σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η πιο ιδιαίτερη και απαιτητική Euroleague των τελευταίων χρόνων. Ο Ολυμπιακός και ο Σπανούλης θα τους περιμένουν στην πρεμιέρα. Το να κερδίζεις μια ομάδα επιπέδου ΝΒΑ είναι κάτι πολύ όμορφο και ιστορικό όμως τα πραγματικά δύσκολα ξεκινούν τώρα...».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα