Μέξας: «Να αναγκάσουμε τον κόσμο να επιστρέψει!»

Μέξας: «Να αναγκάσουμε τον κόσμο να επιστρέψει!»

Gazzetta team
Μέξας: «Να αναγκάσουμε τον κόσμο να επιστρέψει!»

bet365

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Κώστας Μέξας εξήγησε ότι στόχος των Αχαιών είναι να... αναγκάσουν τον κόσμο της ομάδας να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο.

Ο Απόλλων Πατρών αποκλείστηκε πρόωρα στο Κύπελλο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κόροιβο και πλέον στρέφεται στην πρεμιέρα της Basket League, με τον Κώστα Μέξα να αναφέρει ότι στόχος των Αχαιών είναι να σώσουν τη σεζόν όσο γίνεται πιο γρήγορα.

O προπονητής των «μελανόλευκων» ανέφερε αρχικά στο esake.gr: «Σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό με αρκετές ομάδες να έχουν ανεβάσει τον πήχη η κάθε μια από τη δικιά της σκοπιά και στην κορυφή αλλά και στις θέσεις που οδηγούν είτε στη σωτηρία είτε στα playoffs, η δικιά μας φιλοδοξία είναι να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί, να καταθέσουμε στον αγωνιστικό χώρο αγωνιστική ταυτότητα και να έχουμε μια παρουσία καλής μπασκετικής ομάδας. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι να πετύχουμε τη σωτηρία μας όσο γίνεται πιο γρήγορα και στη συνέχεια να παλέψουμε για να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Θέλουμε να παίξουμε όσο γίνεται ποιοτικό μπάσκετ και μέσα από τις καλές εμφανίσεις να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και παράλληλα να αναγκάσουμε τον κόσμο του Απόλλωνα να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο. Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες στους προπονητές τους παίκτες πάνω από όλα μια καλή χρονιά με υγεία και ελπίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με καλύτερο θέαμα και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Απόλλωνα, Δημήτρης Βεργίνης, επισήμανε: «Τη φετινή χρονιά θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από πέρσι. παρ’όλο που τα οικονομικά δεδομένα πολλών ομάδων είναι περιορισμένα αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο ρόστερ. Σίγουρα για μια ακόμα χρονιά Ολυμπιακός και Παναθηναικός θα πρωταγωνιστήσουν αλλα ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης είναι πια υπολογίσιμες δυνάμεις και μπορούν να δυσκολέψουν τους 2 «αιώνιους».

Οσον αφορά τη δική μου ομάδα που έχω τη τιμή να είμαι από φέτος αρχηγός της, οι στόχοι που αρμόζουν σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Απόλλωνας Πάτρας Carna είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη παραμονή μας στη κατηγορία. Από εκεί και πέρα το η συμμετοχή μας στα play-off είναι κάτι το οποίο το έχουμε στο μυαλό μας και τα επόμενα χρόνια αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος της ομάδας. Αυτό που πραγματικά εύχομαι είναι να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα με γήπεδα γεμάτα από κόσμο και χωρίς τα επεισόδια και τα έκτροπα που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα