Αμετανόητος ο Γιατζόγλου για Χρυσή Αυγή: «Τον Τσίπρα δεν θα τον αγκαλιάσω... Κάν' το εσύ» (pics)

Αμετανόητος ο Γιατζόγλου για Χρυσή Αυγή: «Τον Τσίπρα δεν θα τον αγκαλιάσω... Κάν' το εσύ» (pics)

bet365

Αρνείται ότι η Χ.Α. «υμνεί» τον Ναζισμό ο Στιβ Γιατζόγλου, που προτρέπει τον κόσμο να ξυπνήσει, αφού κάποιος - ο Μιχαλολιάκος μάλλον - λέει την αλήθεια. Τα χώνει και στον Πρωθυπουργό!

Σάλο έχει προκαλέσει η παρουσία του Στιβ Γιατζόγλου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, αλλά και ο ένθερμος εναγκαλισμός του με τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Σε συνέχεια αυτού, ο 66χρονος προπονητής απάντησε σε σχόλια στο Facebook, υπερασπιζόμενος τις επιλογές του, καθώς χαρακτήρισε την Χ.Α. πατριώτες και όχι Ναζί.

Αγκαλιές με τους ναζί; Ντροπή σου Στηβ», έγραψε κάποιος στο προφίλ του, με τον Γιατζόγλου να απαντά: «Κρίμα μου; Ναζί; Που... Λάθος φίλε... Πατριώτης είναι... Δική μου επιλογή... Τον Τσίπρα δεν θα τον αγκαλιάσω... Κάν' το εσύ». Όσο για το σχόλιο με το βίντεο της ρατσιστικής επίθεσης του Μιχαλολιάκου στον Αντετοκούνμπο, αρκέστηκε να το χαρακτηρίσει ως... λάθος. «Αυτό είναι μεγάλο λάθος, συμφωνώ», έγραψε!

Και τέλος, για... κερασάκι στην τούρτα, ο Στιβ Γιατζόγλου φρόντισε να προτρέψει τον κόσμο να ξυπνήσει, αφού υπάρχουν ακόμα άνθρωποι - ο Μιχαλολιάκος κατά την γνώμη του - που λένε την αλήθεια. «Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν ακόμη να λένε τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ» έγραψε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα