Πρίντεζης: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αγαπώ τους συμπαίκτες μου» (vid)

Πρίντεζης: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αγαπώ τους συμπαίκτες μου» (vid)

Πρίντεζης: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αγαπώ τους συμπαίκτες μου» (vid)
Ο Γιώργος Πρίντεζης ανακρίθηκε από την EuroLeague και αφού δήλωσε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες του ανέφερε πως θέλει να επιστρέψει στο Final 4.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague και αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού, στη νέα δομή του πρωταθλήματος και φυσικά δεν κρύβει την ανυπομονησία του για την έναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά:

Ο Oλυμπιακός πέρυσι δεν έπαιξε στα playoffs για πρώτη φορά στη δεκαετία. Αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για φέτος;

Όταν παίζεις σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πάντα έχεις το κίνητρο να φτάσεις μέχρι τέλους. Πέρυσι δεν καταφέραμε να προκριθούμε στα playoffs, αλλά είναι κάπως λογικό. Έχουμε δει πολλές ομάδες να κατακτούν την EuroLeague και την επόμενη σεζόν να μην είναι το ίδιο συνεπείς. Σίγουρα πάντως έχουμε κίνητρο.

Το ρόστερ δεν άλλαξε πολύ. Τι διαφορετικό έχει ο φετινός Ολυμπιακός;

Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε όλοι μαζί από την αρχή της προετοιμασίας ώστε να μάθουμε τον τρόπο παιχνιδιού καλύτερα. Ο κάθε ένας είναι σημαντικός να γνωρίζει τον ρόλο του και τι μπορεί να προσφέρει.

Αυτή θα είναι η 11η σεζόν σου στην EuroLeague. Είσαι στην καλύτερη φάση της καριέρας σου;

Αισθάνομαι υπέροχα. Παίζω στην ομάδα που αγαπώ, στην ομάδα που βρίσκομαι από μικρός. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και για όσα έχουμε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια.

Με τη νέα δομή της EuroLeague όλοι θα παίξουν με όλους, αυτό είναι πρόκληση για σένα;

Φυσικά. Θυμάμαι πριν 4 χρόνια όταν άλλαξε το Top 16 λέγαμε για ένα «μικρό πρωτάθλημα». Πλέον αυτό θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, με 2-3 ταξίδια την εβδομάδα και δε θα υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα θα είναι πιο ενδιαφέρουσα η νέα δομή.

Οι επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος, σας αυξάνει την πίεση;

Αρχικά πρέπει α προκριθούμε στα playoffs γιατί πέρυσι δεν τα καταφέραμε. Αν το καταφέρουμε τότε θα ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία των τελευταίων ετών. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά . Στόχος μας είναι το Final 4, όλοι θέλουμε να βρεθούμε εκεί και ελπίζω να συμβεί