Πρίφτης: «Εμπιστοσύνη στη φετινή προσπάθεια του Άρη»

Πρίφτης: «Εμπιστοσύνη στη φετινή προσπάθεια του Άρη»

Αλέξανδρος Καραλής
Πρίφτης: «Εμπιστοσύνη στη φετινή προσπάθεια του Άρη»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την παραμονή του για τρίτη συνεχή χρονιά στο τιμόνι του Άρη, για το χτίσιμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και για το πόσο σημαντική είναι η σταθερότητα σε μια ομάδα.

Ο τεχνικός του Άρη έκανε δηλώσεις στην αθλητική διαδικτυακή πλατφόρμα της «Athlenda», κάνοντας λόγο για σταθερότητα στους «κιτρίνους» και σημειώνοντας το πόσο σημαντικό είναι να στηριχθεί η φετινή προσπάθεια της ομάδας του.

«Η παραμονή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα είναι ένα γεγονός πολύ σημαντικό για όλους μας καθώς δείχνει συνέχεια και σταθερότητα πέρα από τις επιμέρους αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Άρης έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια το δικό του πρόγραμμα μέσα από το οποίο και η ομάδα προοδεύει αλλά και οι παίκτες αναδεικνύονται. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και τα δεδομένα κάθε σεζόν αλλάζουν», τόνισε αρχικά ο Πρίφτης και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Η ομάδα έχει αλλάξει φέτος προφίλ κυρίως σε ότι αφορά τους ξένους. Ταυτόχρονα βελτιώσαμε το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, διαμορφώνοντας ένα ρόστερ με πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Αυτό που πρέπει είναι να μπούμε στο κυρίως πιάτο που είναι η προπόνηση και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουμε την προσπάθεια, την οποία κάνουμε φέτος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα