Μινγκ: «Πολύ γρήγορα αποσύρουν τη φανέλα μου!»

Μινγκ: «Πολύ γρήγορα αποσύρουν τη φανέλα μου!»

Μινγκ: «Πολύ γρήγορα αποσύρουν τη φανέλα μου!»

bet365

Οι Ρόκετς θα αποσύρουν τη φανέλα του Γιάο Μινγκ στο περιθώριο του αγώνα με τους Χοκς (2/2/2017) όμως ο Κινέζος σέντερ εξήγησε ότι η πρώην ομάδα του μάλλον... βιάζεται!

Ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς, Λέσλι Αλεξάντερ, ενημέρωσε πρόσφατα ότι οι «Ρουκέτες» θα τιμήσουν τον Γιάο Μινγκ με την ύψιστη τιμή που μπορεί να αποδοθεί σε έναν αθλητή από την ομάδα του, αποσύροντας τη φανέλα του με το Νο.11 στην οροφή του Toyota Center.

Ο Μινγκ αγωνίστηκε στο Χιούστον για εννιά χρόνια (19 π., 9.2 ριμπ., 1.2 κοψ.), συμμετείχε σε οκτώ All Star Game και συμπεριλήφθηκε δυο φορές στην All-NBA second team ωστόσο ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς που τον οδήγησαν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο νυν πρόεδρος των Shanghai Sharks θα δει τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή του Toyota Center, στο παιχνίδι με τους Ατλάντα Χοκς στις 2 Φεβρουαρίου του 2017, εξηγώντας πως «είναι κάτι που θα συμβεί πολύ-πολύ γρήγορα! Για την ακρίβεια, κάτι που ουδέποτε μπορούσα να φανταστώ ότι θα συμβεί τόσο γρήγορα. Εκτιμώ αφάνταστα ό,τι έκανε το Χιούστον για εμένα και, κυρίως, την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω μπάσκετ εδώ».

Οι Ρόκετς έχουν αποσύρει ήδη τις φανέλες των Κάλβιν Μέρφι (23), Ρούντι Τομιάνοβιτς (45), Χακίμ Ολάζουον (34), Κλάιντ Ντρέξλερ (22) και Μόουζες Μαλόουν (24).

 

NBA Τελευταία Νέα