Όταν ο Άνταμς συνάντησε τον... Άνταμς! (vid)

Όταν ο Άνταμς συνάντησε τον... Άνταμς! (vid)

Αλέξανδρος Καραλής
Όταν ο Άνταμς συνάντησε τον... Άνταμς! (vid)

bet365

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ βρίσκονται στην Ισπανία για φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο του NBA Global Games, με τον Στίβεν Άνταμς να δίνει μια ξεχωριστή συνέντευξη στο μικρό... εαυτό του.

Η ομάδα της Οκλαχόμα θα δώσει δυο φιλικούς αγώνες επί ισπανικού εδάφους, με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, αλλά ο Άνταμς βρήκε λίγο χρόνο να... ξεκλέψει για να δώσει μια διαφορετική συνέντευξη.

Ο Νεοζηλανδός σέντερ των Θάντερ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν μικρό Ισπανό φαν του, ο οποίος τον εξέπληξε φορώντας περούκα και φυσικά μουστάκι παρεμφερές με του Άνταμς και στην συνέχεια τον... ανέκρινε.

Το βίντεο που δημοσίευσε το NBA είναι απολαυστικό, με τον πιτσιρικά να κάνει μερικές ερωτήσεις στον Άνταμς, να τον δεσμεύει να ξυρίσει το κεφάλι του σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Θάντερ και στο τέλος να του μαθαίνει μερικά... ισπανικά (με λίγη βοήθεια).

Μάλιστα, ο νεαρός ήταν τόσο άνετος, που, μπαίνοντας στο δωμάτιο της συνέντευξης, είπε στον Άνταμς: «Γεια σας κύριε Άνταμς. Ευχαριστώ που αντιγράφετε το στυλ μου!». Σίγουρα η εμπειρία αυτή θα μείνει αξέχαστη και στους δυο!

Para calentar el partido contra el Real Madrid, Steven Adams ha dado una entrevista al fan de los Thunder en España... Guillermo! #NBAMadrid pic.twitter.com/mroizc186Y

— NBA Spain (@NBA_Spain) 3 Οκτωβρίου 2016
 

NBA Τελευταία Νέα