Σακελλαρίου: «Να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει» (vid)

Gazzetta team
Σακελλαρίου: «Να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει» (vid)

bet365

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου υπενθύμισε ότι μεγάλος στόχος των «κυανέρυθρων» είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος.

Η Κύμη έφυγε με το «διπλό» από το κλειστό της Αρτάκης, αφήνοντας εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου τον Πανιώνιο που πλέον στρέφει την προσοχή του στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πολύ μπασκετικό με όμορφη ατμόσφαιρα» υποστήριξε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την Κύμη και συνέχισε: «Ήταν η πρώτη εμφάνιση που κάναμε στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας. Θέλαμε τη νίκη και είχαμε δουλέψει πολύ για να τα καταφέρουμε, αλλά στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά χάσαμε».

Πλέον η προσοχή των «κυανέρυθρων» επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπου είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας. «Το παιχνίδι με την Κύμη έχει τελειώσει. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα όπου είναι και ο μεγάλος στόχος, γιατί πρέπει να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα