Σακελλαρίου: «Να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει» (vid)

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ»

Σακελλαρίου: «Να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει» (vid)

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου υπενθύμισε ότι μεγάλος στόχος των «κυανέρυθρων» είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος.

Σακελλαρίου: «Να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει» (vid)

Η Κύμη έφυγε με το «διπλό» από το κλειστό της Αρτάκης, αφήνοντας εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου τον Πανιώνιο που πλέον στρέφει την προσοχή του στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2. 

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πολύ μπασκετικό με όμορφη ατμόσφαιρα» υποστήριξε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την Κύμη και συνέχισε: «Ήταν η πρώτη εμφάνιση που κάναμε στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας. Θέλαμε τη νίκη και είχαμε δουλέψει πολύ για να τα καταφέρουμε, αλλά στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά χάσαμε». 

Πλέον η προσοχή των «κυανέρυθρων» επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπου είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας. «Το παιχνίδι με την Κύμη έχει τελειώσει. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα όπου είναι και ο μεγάλος στόχος, γιατί πρέπει να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει».

Best of internet