Ρόκετς - Σαρκς 131-94 (vids)

Ρόκετς - Σαρκς 131-94 (vids)

Αλέξανδρος Καραλής
Ρόκετς - Σαρκς 131-94 (vids)

bet365

Οι Χιούστον Ρόκετς έδωσαν τον πρώτο φιλικό αγώνα τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή αντίσταση από την κινεζική ομάδα των Σανγκάη Σαρκς, τους οποίους και διέλυσαν με 131-94.

Η ομάδα του Μάικ Ντ'Αντόνι ξεκίνησε τη φετινή της σειρά από φιλικούς αγώνες κόντρα στους Κινέζους των Σαρκς, και όπως αναμενόταν, δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία για να φτάσει στη νίκη τα ξημερώματα στο Τέξας.

Ο Τζέιμς Χάρντεν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη θέση του πλέι μέικερ και τα πήγε περίφημα, τελειώνοντας με double double τον αγώνα, σημειώνοντας 16 πόντους και μοιράζοντας 10 ασίστ, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Άντερσον (12π.) και Καπελά (10π., 11ρ.).

Εξαιρετικός, αλλά μόνος, για τους Κινέζους ήταν ένας παλιός γνώριμος στους παίκτες των Ρόκετς. Ο Τζίμερ Φριντέτ, που μετακόμισε στην Κίνα, αφού δεν βρήκε συμβόλαιο στο NBA, πέτυχε 37 πόντους, έχοντας και από 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο νέος Hall of Famer, πρώην παίκτης των Ρόκετς, ο Κινέζος Γιάο Μινγκ, που παρουσιάστηκε επίσημα ως Hall of Famer και αποθεώθηκε από το κοινό των Τεξανών.

.@CapelaClint with the slam! pic.twitter.com/tW2oqW6six

— Houston Rockets (@HoustonRockets) 3 Οκτωβρίου 2016
 

NBA Τελευταία Νέα