Διαμαντίδης - Καλάθης αντίπαλοι και «αιώνιες» αγκαλιές! (pics)

Διαμαντίδης - Καλάθης αντίπαλοι και «αιώνιες» αγκαλιές! (pics)

bet365

Και ποιος δεν βρέθηκε στο «1st Glyfada 3on3 International Tournament»! Στο μεγάλο τουρνουά της Γλυφάδας έγινε παρέλαση αστέρων! Από Διαμαντίδη, Σπανούλη, μέχρι Παπανικολάου, Καλάθη, Παπαλουκά! Χαμός!

Το πρώτο «1st Glyfada 3on3 International Tournament» είναι γεγονός και ο Δήμος Γλυφάδας ετοίμασε ένα μικρό All Star Game!To τουρνουά μας χάρισε τις πιο όμορφες εικόνες που δείχνουν πως ο αθλητισμός ενώνει και οι... αιώνιοι δεν έχουν τίποτα να χαρίσουν!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης που δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα, αγωνίστηκε με την ομάδα «Βελιγράδι 2005» μαζί με τους Παπαλουκά, Ντικούδη, Κακιούζη και δεν έλειψαν τα γέλια και οι αγκαλιές με τον Βασίλη Σπανούλη!

Εκεί, βρέθηκαν και άλλα μεγάλα αστέρια και η λίστα είναι ατελείωτη! Νίκος και Κώστας Παπανικολάου, Τσαρτσαρής, Φώτσης, Παπαδόπουλος, Πρίντεζης, Χατζής, Καλάθης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Φασούλας κι άλλα αστέρια που έδωσαν χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά!

«Είναι χαρά μας και μακάρι να γίνονται περισσότεροι τέτοιοι θεσμοί!», ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο της πόλης μας, γιατί σε όλες τις αθλητικές ενέργειες που κάνουμε, είναι στο πλάι μας και μας στηρίζουν», ανέφερε ο Περικλής Δορκοφίκης.

 

Τελευταία Νέα