Καλάθης: «Μεγάλο βήμα, έτοιμος για ηγέτης» (vid)

Καλάθης: «Μεγάλο βήμα, έτοιμος για ηγέτης» (vid)

Καλάθης: «Μεγάλο βήμα, έτοιμος για ηγέτης» (vid)
Ο Νικ Καλάθης δηλώνει έτοιμος ν' αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στον Παναθηναϊκό, νιώθει περίεργα που δεν θα έχουν τον Διαμαντίδη κοντά τους και τονίζει πως κύριος στόχος είναι το Final 4.

Η EuroLeague ΤV φιλοξένησε τον Νικ Καλάθη που απάντησε για:

...την εποχή μετά τον Διαμαντίδη: «Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά! Οι φίλαθλοι, η διοργάνωση. Κατά τη γνώμη μου είναι η διοργάνωση, είναι το πρόσωπο της ομάδας. Δεν θα είναι στην ομάδα και σίγουρα θα μας λείψει, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε, βήμα-βήμα πρέπει να προχωρήσουμε και να το ξεπεράσουμε».

...τον ρόλο του... ηγέτη: «Για μένα είναι ένας μεγάλος ρόλος, έβλεπα τον Μήτσο (σ.σ. Διαμαντίδη) για τέσσερα χρόνια πως δούλευε... τον παρατηρούσα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και νιώθω έτοιμος. Αλλά το ζητούμενο είναι να νικάμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

...τους νέους παίκτες: «Ήρθε ο Μάικ Τζέιμς που έκανε σπουδαία σεζόν πέρσι. Ο KC Ρίβερς είναι καλός σουτέρ, ο Ντιμίτρις Νίκολς θα φέρει την νοοτροπία του νικητή, ο Πατ Καλάθης που έχει παίξει ξανά εδώ. Έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες που θα φέρουν πολλά νέα πράγματα στην ομάδα».

...το νέο σύστημα και πόσο θα ενθουσιάσει τους φιλάθλους στην Αθήνα: «Θα μοιάζει λίγο περισσότερο στο ΝΒΑ, μου αρέσει. Θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλες τις ομάδες. Οι φίλαθλοι μας είναι οι καλύτεροι! Θα είναι εκεί σε κάθε μεγάλο παιχνίδι».

...το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει να βρεθεί σε Final 4 τέσσερα χρόνια: «Χωρίς αμφιβολία αυτός είναι ο κύριος στόχος μας».