Μπος: «Τελείωσα από το Μαϊάμι, όχι από το ΝΒΑ!»

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΑΜΙ

Μπος: «Τελείωσα από το Μαϊάμι, όχι από το ΝΒΑ!»

Μπος: «Τελείωσα από το Μαϊάμι, όχι από το ΝΒΑ!»

Ο Κρις Μπος δήλωσε ενοχλημένος καθώς ουδείς από τους Χιτ τον ενημέρωσε ότι «κόπηκε» στα ιατρικά τεστ, εξηγώντας ότι δεν περίμενε να τελειώσει έτσι η καριέρα του στο Μαϊάμι.

Το Μαϊάμι ενημέρωσε πρόσφατα ότι δεν μπορεί να δώσει την άδεια στον Κρις Μπος ώστε να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι η θρόμβωση στο αίμα δεν έχει εξαφανιστεί πλήρως ενώ δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του. 

Ο Μπος έπαιξε μόνο 44 αγώνες τη σεζόν 2014-15 και άλλους 53 πέρυσι. Και τις δύο χρονιές τέθηκε νοκ άουτ όταν βρέθηκε να έχει θρόμβωση στο αίμα. Πλέον είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί πρόωρα από τα γήπεδα του ΝΒΑ, εξηγώντας ότι δεν περίμενε τέτοιο φινάλε στους Χιτ.  

«Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι η καριέρα μου στο Μαϊάμι. Κανείς δεν μου τηλεφώνησε, κανείς δεν μου έστειλε μήνυμα ώστε να με ενημερώσει για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για business. Όμως όταν έχεις κατακτήσει πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα και έχεις ζήσει πολλές όμορφες στιγμές, σίγουρα δεν περιμένεις να μάθεις τα νέα από τα media. Είναι ασέβεια! Μιλάμε για δέσμευση, αφοσίωση και άλλα τέτοια όμορφα όμως τέτοιες συμπεριφορές σε πληγώνουν» ανέφερε σχετικά στο uninterrupted.com.

Κατέληξε λέγοντας πως «πιθανότατα η καριέρα μου στο Μαϊάμι τελείωσε. Υπάρχουν άλλες 29 ομάδες στη λίγκα. Η απόρριψη από μια ομάδα δεν αλλάζει τη γνώμη που έχουν οι υπόλοιπες για εσένα».

 

Best of internet