Πέρκινς: «Ο Ντουράντ και ο Ουέστμπρουκ θα το μετανιώσουν!»

Ο ΠΕΡΚΙΝΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΕΣΤΜΠΡΟΥΚ - ΝΤΟΥΡΑΝΤ

Πέρκινς: «Ο Ντουράντ και ο Ουέστμπρουκ θα το μετανιώσουν!»

Ο Κέντρικ Πέρκινς εξήγησε ότι ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν εκτίμησαν ποτέ ο ένας τον άλλον, χάνοντας έτσι μια τεράστια ευκαιρία στην Οκλαχόμα! 

Πέρκινς: «Ο Ντουράντ και ο Ουέστμπρουκ θα το μετανιώσουν!»

Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε το ταλέντο του και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Γκόλντεν Στέιτ, αφήνοντας τον Ράσελ Ουέστμπρουκ στην... μοναξιά της Οκλαχόμα. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον άλλοτε συμπαίκτη τους στους Θάντερ, Κέντρικ Πέρκινς, οι δυο τους δεν εκτίμησαν ποτέ ο ένας τον άλλον, εξηγώντας μάλιστα ότι σε 10 χρόνια θα σκέφτονται τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία και θα το μετανιώσουν.

«Κατά τη γνώμη μου, ο "Russ" και ο "KD" δεν εκτίμησαν ποτέ ο ένας τον άλλον στον βαθμό που θα έπρεπε να το κάνουν! Για παράδειγμα, ο Ουέστμπρουκ δεν εκτίμησε ποτέ ότι είχε δίπλα του έναν παίκτη σαν τον Ντουράντ! Δεν είπε ποτέ "είμαι συμπαίκτης με τον Ντουράντ και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα!". Το ίδιο συνέβη και με τον "KD". Μιλάμε για δυο εκ των κορυφαίων πέντε παικτών στο ΝΒΑ, οι οποίοι μάλιστα έτυχε να αγωνίζονται στην ίδια ομάδα! Ποτέ δεν εκτίμησαν ο ένας τον άλλον και, πίστεψέ με, θα το σκέφτονται έπειτα από 10 χρόνια και θα το μετανιώσουν! Θα μετανιώσουν για το γεγονός ότι δεν κατάλαβε ποτέ ο ένας την αξία του άλλου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο The Vertical Podcast.

Best of internet