Δεύτερη... προπόνηση η ΤΣΣΚΑ στην Κίνα

Δεύτερη... προπόνηση η ΤΣΣΚΑ στην Κίνα

Αλέξανδρος Καραλής
Δεύτερη... προπόνηση η ΤΣΣΚΑ στην Κίνα

bet365

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διέλυσε τους Guangdong Tigers με 101-75, κάνοντας το 2/2 επί κινεζικού εδάφους στην περιοδεία που κάνει στην ασιατική χώρα στο πλαίσιο της EuroLeague.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία και μετά τους Sichuan Blue Whales, σειρά είχαν οι Guangdong Tigers για... περιποίηση, αφού ηττήθηκαν με διαφορά 26 πόντων.

Οι Μοσχοβίτες είχαν σε πολύ καλή μέρα, για άλλη μια φορά, τον Νάντο Ντε Κολό, που ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 20 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Νικίτα Κουρμπάνοφ - Τζέιμς Όγκουστιν, που πρόσθεσαν από 12 πόντους έκαστος.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα: «Ήρθαμε εδώ με αρκετούς τραυματισμούς, αλλά ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ νωθρά. Αυτό ήταν φανερό στα πρώτα τρία λεπτά. Με όλον το σεβασμό στον αντίπαλο, ήταν δική μας έλλειψη προσπάθειας στην άμυνα αυτό. Μετά σοβαρευτήκαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα στην αντίπαλη ομάδα.»

Ο Τζεφ Έιρς με τη σειρά του σημείωσε: «Πιστεύω πως κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ως ομάδα. Ξεκινήσαμε λίγο δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά συνήλθαμε. Ξεκινήσαμε να παίζουμε το δικό μας στυλ μπάσκετ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το να ξεπεράσεις το jetlag είναι λίγο δύσκολο ακόμη. Νιώθω, όμως, ότι σήμερα ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει μέχρι στιγμής και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέσα από την προπόνηση.»

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 34-49, 53-75, 75-101

 

Τελευταία Νέα