Πεδουλάκης: «Να δίνουμε χαρά στον κόσμο να ξεχνά τα προβλήματά του»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ Α1

Πεδουλάκης: «Να δίνουμε χαρά στον κόσμο να ξεχνά τα προβλήματά του»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε ενόψει της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος, για την Α1 κατηγορία, για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα και φυσικά για τον Παναθηναϊκό.

Πεδουλάκης: «Να δίνουμε χαρά στον κόσμο να ξεχνά τα προβλήματά του»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σημειώνοντας πως τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολα για τη χώρα και τις ελληνικές ομάδες και ευχήθηκε από τη μεριά τους οι ομάδες να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο.

 «Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια εξυγίανσης των ομάδων. Στο πρωτάθλημα της Basket League μπαίνουν άνθρωποι που με σοβαρότητα προσπαθούν να βρουν χρήματα για  να κρατήσουν τις ομάδες «ζωντανές» με… υγιή τρόπο. Περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο προέρχεται από την κοινωνία και την οικονομία, αλλά νομίζω πως και πάλι θα τα καταφέρουμε.

Πρώτα απ’ όλα γιατί υπάρχει αγάπη για το μπάσκετ, υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία και γίνεται σοβαρή δουλειά στις μικρές ηλικίες σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι το μπάσκετ να δίνει δύο ώρες χαρά στον κόσμο και να ξεχνά τα προβλήματα που έχει. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία», ήταν τα λόγια του 52χρονου Έλληνα τεχνικού για τη νέα αγωνιστική σεζόν που ανοίγεται.

 

 

Best of internet