Ανανέωσε με τον Αρκαδικό ο Κοψαύτης

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Ανανέωσε με τον Αρκαδικό ο Κοψαύτης

Ο Γιώργος Κοψαύτης ανανέωσε το συμβόλαιό του για μια ακόμη σεζόν με τους Αρκάδες, παραμένοντας αρχηγός της ομάδας και στην Α2 κατηγορία.

Ανανέωσε με τον Αρκαδικό ο Κοψαύτης

Η σημαία θα παραμείνει στον ιστό της στον Αρκαδικό, αφού ο 34χρονος γκαρντ και αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κοψαύτης, ανανέωσε για μια χρονιά το συμβόλαιό του με την ομάδα και θα την ακολουθήσει στην Α2 κατηγορία. 

Ο ίδιος δήλωσε για την ανανέωση του συμβολαίου του: 

«Αρχικά να πω πως είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Αρκαδικό γιατί αυτή ήταν και η επιθυμία μου. Από εκεί και πέρα, βασικός μας αντίπαλος φέτος είναι σε πρώτη φάση ο χρόνος. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά στην Α2 για εμάς, καθώς το πρωτάθλημα έχει αλλάξει και υπάρχουν καλές ομάδες με υψηλά μπάτζετ. 

Εμείς, έχουμε ως πρώτο ζητούμενο να γίνουμε σύντομα ομάδα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε αποτελέσματα. Έχουμε την ευκαιρία να καταφέρουμε κάτι πολύ δύσκολο και για να το κάνουμε πρέπει όλοι μας να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Φυσικά, για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε και τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος πάντα μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρκαδικού: 

«Η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό Γιώργο Κοψαύτη.
Ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας μας θα ηγηθεί των προσπαθειών που θα γίνουν τη νέα χρονιά, η οποία θα βρει τον Αρκαδικό στην Α2».

Best of internet