Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από... συμφωνία κυρίων ο Γιαννακόπουλος

Γιάννης Ράμμας
Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από... συμφωνία κυρίων ο Γιαννακόπουλος
Ο Παναθηναϊκός επανέφερε το θέμα της συγχώνευσης των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ και μετά από... συμφωνία κυρίων ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ γυρίζει στα γήπεδα.

Οι συνεχείς πολύμηνες ποινές απαγόρευσης εισόδου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι η ερμηνεία του κανονισμού περί συγχώνευσης είχαν περιπλέξει τα πάντα γύρω απ' το δικαίωμα εισόδου ή όχι στα γήπεδα και το θέμα έχριζε νέας συζήτησης προς αποφυγή νέων παρεξηγήσεων. Μετά από αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι 14 ομάδες συζήτησαν επ' αυτού στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ και το αποτέλεσμα του έδωσε ομόφωνα θέση σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Με μία σημαντική λεπτομέρεια: Η απόφαση αποτελεί... συμφωνία κυρίων, αφού οι ποινές εξακολουθούν να τρέχουν. Με λίγα λόγια πρόκειται για κάτι σαν ετεροχρονισμένη αναστολή κι οποιοδήποτε ολίσθημα θα 'ναι αρκετό για να τον οδηγήσει εκ νέου στην... έξοδο.

Η συμμετοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην εν λόγω συμφωνία αποτελεί την ευχάριστη είδηση της ημέρας, αφού οι περισσότερες απ' τις ποινές του ισχυρού άνδρα του «Τριφυλλιού» προέρχονται από καταγγελίες της. Μάλιστα, ήταν αυτή που έκανε την αρχή στη... συμφωνία κυρίων, αφού είχε προηγηθεί η απόρριψη του αιτήματος της «πράσινης» ΚΑΕ για τη διαγραφή τους.

Αυτό δεν ήταν και το μοναδικό «όχι» στις Παναθηναϊκές προτάσεις, αφού επίσης απορρίφθηκαν αυτές για τον προσδιορισμό του όρου «συνδεόμενα πρόσωπα» με τις ΚΑΕ, για την παροχή δυνατότητας στη ΓΣ, ώστε αυτή να αποφαίνεται επί του κύρους και την πιθανή ακύρωση των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή και, τέλος, για την κατάργηση δυνατότητας υποβολής καταγγελιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα