Γκριν: «Κράξτε μας! Μετά θα το βουλώσετε!» (vid)

Γκριν: «Κράξτε μας! Μετά θα το βουλώσετε!» (vid)

Gazzetta team
Γκριν: «Κράξτε μας! Μετά θα το βουλώσετε!» (vid)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για τις εκδηλώσεις... λατρείας που θα τύχουν οι Ουόριορς στα γήπεδα του ΝΒΑ μετά την προσθήκη του Κέβιν Ντουράντ όμως ξεκαθάρισε ότι δεν πολυνοιάζεται!

Η απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να πάρει το ταλέντο του και να μετακομίσει στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ προκάλεσε αντιδράσεις που θα κορυφωθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια των Ουόριορς, σύμφωνα με τον Ντρέιμοντ Γκριν!

Ο σταρ των «πολεμιστών» μίλησε για την πίεση που υφίστανται οι Ουόριορς μετά την απόκτηση του «KD», εξηγώντας το αυτονόητο: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε! Αν θέλουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε... παλιάνθρωποι, κανένα πρόβλημα! Θα μας αποδοκιμάζουν σε κάθε γήπεδο, σε κάθε αγώνα αλλά είναι φυσιολογικό. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουν να σωπάσουν. Επομένως, αποδοκιμάστε μας! Μετά θα το βουλώσετε κι εγώ θα γελάω! Όλοι μας θα γελάμε. Και θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα