Συμβόλαιο-μαμούθ για τον Κάρι!

Συμβόλαιο-μαμούθ για τον Κάρι!

Αλέξανδρος Καραλής
Συμβόλαιο-μαμούθ για τον Κάρι!

bet365

Ο Στεφ Κάρι ετοιμάζεται να περάσει την εμπειρία της free agency το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει και πάλι με τους Ουόριορς για νέο συμβόλαιο, που θα του αποφέρει... ένα τσουβάλι λεφτά!

Η free agency του καλοκαιριού του 2017 αναμένεται να είναι... καυτή, αφού ο δυο συνεχόμενες χρονιές MVP του NBA, Στεφ Κάρι μένει ελεύθερος από την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ με το πέρας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο 28χρονος σούπερ σταρ των «πολεμιστών» ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές του 2015, 5ετούς διάρκειας με συνολικές αποδοχές, που θα αγγίζουν τα $165.000.000!

Βέβαια, ακόμη όλα αυτά είναι φήμες, αφού δεν έχει καν ξεκινήσει η φετινή σεζόν, ωστόσο ο Κάρι έχει εκφράσει πολλάκις ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ως «πολεμιστής», οπότε με τα λεφτά που ακούγονται, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα αρνηθεί το νέο συμβόλαιο.

Ειδικά, μάλιστα, από τη στιγμή που το τρέχον 4ετές συμβόλαιό του είναι ύψους $44.000.000, με τα ποσά, όπως όλα δείχνουν, να αρχίζουν να... ξεφεύγουν λόγω των αυξημένων εσόδων των ομάδων κάθε χρόνο. Δείτε τη λίστα με τα, μέχρι στιγμής, 5 ακριβότερα συμβόλαια του NBA.

 

NBA Τελευταία Νέα