Αγραβάνης: «Ν' ανταποκριθώ στον φετινό μου ρόλο»

Αγραβάνης: «Ν' ανταποκριθώ στον φετινό μου ρόλο»

Αντωνία Σπανού
Αγραβάνης: «Ν' ανταποκριθώ στον φετινό μου ρόλο»
Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στο gazzetta.gr για τον νέο του ρόλο στον Ολυμπιακό, δήλωσε πιο ώριμος ενόψει της ζόρικης αγωνιστικής περιόδου και υπογράμμισε πως η ομάδα του Σφαιρόπουλου βρήκε τα δυο κομμάτια που έλειπαν από το... παζλ.

Στην Media Day Ολυμπιακού ο Δημήτρης Αγραβάνης έδωσε στο gazzetta.gr το σύνθημα για την νέα χρονιά, μιλώντας για την προετοιμασία που κύλησε δίχως απρόοπτα και την δική του ετοιμότητα.

«Αρχικά η φετινή προετοιμασία πραγματοποιήθηκε με όλους τους παίκτες, ήμασταν όλοι παρόντες γεγονός που είναι πολύ θετικό για την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά έχοντας βιώσει πολλές περισσότερες εμπειρίες από τα προηγούμενα χρόνια, όπως επίσης με τις συμμετοχές και την προσφορά μου στην Εθνική ομάδα, επέστρεψα πιο ώριμος από ποτέ. Πιστεύω πως έκανα πολύ καλύτερη προετοιμασία από τα προηγούμενα χρόνια».

Παράλληλα ο Αγραβάνης απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή, δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στον ρόλο που θα του δοθεί την νέα απαιτητική χρονιά.

«Νιώθω πιο έτοιμος για αυτή την σεζόν. Σίγουρα θέλω να αποδείξω πράγματα και για τον κόσμο που με στηρίζει, για τον προπονητή και για την ομάδα και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων. Πιστεύω ότι ο ρόλος μου φέτος θα είναι διαφορετικός, έχει αναβαθμιστεί και πρέπει να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δίνεται. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος. Έχω πλέον την εμπειρία και την ωριμότητα στο παιχνίδι μου ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος για την νέα σεζόν».

Τέλος, σχολιάζοντας το νέο σύστημα της Euroleague τόνισε ότι οι δυσκολίες απασχολούν όλες τις ομάδες αλλά καθιστά σαφές πως την... ώρα του ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πανέτοιμοι.

«Το νέο σύστημα της Euroleague είναι κάτι που θα απασχολήσει όλες τις ομάδες. Όλες πρέπει να παρουσιάζονται ξεκούραστες σε κάθε ματς και να έχουν διάρκεια. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για χαλάρωση. Πρέπει να είσαι πανέτοιμος από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα ενισχύθηκε πάρα πολύ φέτος, έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας. Έχουμε ενισχυθεί, βρήκαμε τα 2 κομμάτια του παζλ (σ.σ. Μπιρτς και Γκριν) που μας έλειπαν και πιστεύω θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο πρώτο ντέρμπι με τον «αιώνιο» μέσα στο ΣΕΦ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα