Το Final Four της Turkish Airlines Euroleague θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη!

Το Final Four της Turkish Airlines Euroleague θα πραγματοποιηθεί στην Istanbul το 2017.

Το Final Four της Turkish Airlines Euroleague θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη!

Το Final Four της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης, της Turkish Airlines Euroleague, θα φιλοξενηθεί στην Istanbul, 19 με 21 Μάϊου του 2017.

Την ανακοίνωση πραγματοποίησαν στις 27 Σεπτεμβρίου, ο κ. Ilker Ayci, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Turkish Airlines, και ο κ. Jordi Bertomeu, Πρόεδρος και CEO της Euroleague Basketball.

Καθώς οι συναρπαστικοί Turkish Airlines Euroleague Final Four αγώνες θα εξελίσσονται, χάρη στην πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ του Euroleague Basketball και της Turkish Airlines, το εκπληκτικό αυτό γεγονός θα προσφέρει σε όλους τους λάτρεις των σπορ, στην Istanbul αλλά και παγκοσμίως, μία πραγματικά μοναδική εμπειρία. Επιπλέον, για μια ακόμη φορά, το γεγονός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ενεργοποίηση των πρωτοβουλιών φιλανθρωπίας της OneTeam, του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague Basketball, στη δημιουργία του οποίου συνέβαλε η Turkish Airlines το 2012.

«Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τη συνεργασία μας με την Euroleague Basketball, καθώς μας επιτρέπει, εδώ και αρκετά χρόνια να αποτελούμε μέρος ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, σχολίασε ο κ. lker Ayci. Φέτος, είμαστε πιο υπερήφανοι από ποτέ, που είμαστε ο κύριος χορηγός του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι το Final Four θα λάβει πράγματι χώρα στη γενέτειρα πόλη μας και παγκόσμιο αεροπορικό κόμβο, την Istanbul. Είμαστε σίγουροι πως η διεθνής ατμόσφαιρα και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της πόλης μας, θα προσδώσουν μια επιπλέον πινελιά καινοτομίας και ενθουσιασμού, σε αυτό το εκπληκτικό γεγονός. Επιπλέον, κάθε χρόνο δεσμευόμαστε με την Euroleague Basketball να εφευρίσκουμε νέους και συναρπαστικούς τρόπους μετάδοσης αθλητικής εμπειρίας, που να ξεπερνά κάθε προσδοκία, προς όλους τους οπαδούς του μπάσκετ και τους ταξιδιώτες».

«Το μπάσκετ σημειώνει εξαιρετική ανάπτυξη στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, ενώ η Istanbul έχει ήδη μια άνευ προηγουμένου παράδοση στο Final Four, έτσι είμαστε ενθουσιασμένοι για τη στέψη του πρωταθλητή της EuroLeague εκεί, τον επόμενο Μάιο,» δήλωσε ο Jordi Bertomeu, Πρόεδρος και CEO της Euroleague Basketball. «Θα επιστρέψουμε στο Sinan Erdem Dome, μία από τις ωραιότερες αρένες παγκοσμίως για να παρακολουθήσουμε μπάσκετ, ενώ είναι και το ιδανικό μέρος για την κορύφωση μίας περιόδου, κατά την οποία οι φίλαθλοι θα παρακολουθούν όλα τα αστέρια του μπάσκετ στις δικές τους πόλεις για πρώτη φορά στην ιστορία. Ο τρόπος με τον οποίο οι Τούρκοι οπαδοί συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την EuroLeague, όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, μας δίνει μεγάλη χαρά που θα τους έχουμε μαζί μας στα μεγαλύτερα παιχνίδια του Final Four.»

Η Turkish Airlines είναι ο κύριος χορηγός της Euroleague από το 2010, με τη συνεργασία να διαρκεί μέχρι το 2020. Με 290 προορισμούς παγκοσμίως, οι πελάτες και η διαδικτυακή κοινότητα της Turkish Airlines αποτελείται από ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχοντας δεσμευτεί στην παροχή μοναδικών εμπειριών, που να ξεπερνούν πάντα κάθε προσδοκία, υποστηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις, ακριβώς όπως τις πτήσεις της κάθε μέρα.

Σχετικά με την Turkish Airlines

Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 335 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 291 πόλεις σε όλο τον κόσμο, 242 διεθνείς και 49 εσωτερικές. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX). Το 2016, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για έκτη συνεχή χρονιά ως «Europe’s Best Airline» και για όγδοη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία "Best Economy Catering Service" το 2010, "Best Business Catering Service" το 2013 και "Best Business Catering Service" το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν τα βραβεία "World’s Best Business Class Dining Lounge" και " Best Business Class On-Board Catering”" στηv έρευνα της Skytrax το 2016. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Turkish Airlines μπορείτε να βρείτε στο www.turkishairlines.com καθώς και στα social media Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin και στο Instagram.

 Σχετικά με το StarAlliance

Το δίκτυο StarAlliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη διεθνής αεροπορική συμμαχία για να προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και ομοιογενείς υπηρεσίες στους ταξιδιώτες, ανά τον κόσμο. Η αποδοχή της από την αγορά έχει αναγνωριστεί από πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων “Air Transport World Market Leadership” και “Best Airline Alliance”, από το Business Traveller Magazine αλλά και την Skytrax. Οι αεροπορικές εταιρείες μέλη είναι οι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brazil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει σήμερα πάνω από 18.500 καθημερινές πτήσεις σε 1.330 αεροδρόμια και 192 χώρες.