Σιγκούνας: «Ενθουσιασμένοι, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σιγκούνας: «Ενθουσιασμένοι, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά»

bet365

Η Κύμη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα να μιλάει για την εικόνα της ομάδας του.

Η Κύμη νίκησε το Ρέθυμνο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας προσπάθησε με τις δηλώσεις του να κρατήσει προσγειωμένη την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, που τα τελευταία χρόνια είναι παραδοσιακά μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα στηνBasket League. Αυτήν την στιγμή το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό, υπάρχει σίγουρα μεγάλος ενθουσιασμός. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να δουλέψουμε από σήμερα ακόμα πιο σκληρά στις προπονήσεις. Το ματς με το Ρέθυμνο μας έδειξε και κάποια κομμάτια στον αμυντικό και επιθετικό τομέα που χρειάζονται βελτίωση και πάνω σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε.

Ο Πανιώνιος είναι χωρίς αμφιβολία μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, ενώ μέσα στην «καυτή» έδρα της Νέας Σμύρνης γίνονται ακόμα καλύτεροι. Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο παιχνιδιού που θα έχουν σχεδιάσει οι προπονητές μας και να δείξουμε την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος στο παρκέ όπως κάναμε και με το Ρέθυμνο. Αν τα κάνουμε αυτά όπως πρέπει, τότε θα πάρουμε την νίκη και θα προκριθούμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα