Μέξας: «Πέφτει... σφαλιάρα αν έχεις ψηλά το κεφάλι!»

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Μέξας: «Πέφτει... σφαλιάρα αν έχεις ψηλά το κεφάλι!»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Κώστας Μέξας, σχολίασε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Κόροιβο και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας. 

Μέξας: «Πέφτει... σφαλιάρα αν έχεις ψηλά το κεφάλι!»

Ο Κόροιβος άφησε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τον Απόλλωνα μετά το 88-82 επί των Αχαιών και ο προπονητής των «μελανόλευκων», Κώστας Μέξας, ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού. 

«Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για την πρόκριση που πήρε. Εμείς, επιστρέφοντας από την Κρήτη, θεωρήσαμε ότι θα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και καλύτεροι απ’ ότι παρουσιαστήκαμε στο τουρνουά του Ρεθύμνου» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν μπαίνεις με ψηλά το κεφάλι στο γήπεδο, πέφτει... σφαλιάρα και λογικά προσγειώνεσαι. Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας όλοι μας. Έγιναν και λάθη τακτικά δικά μου και εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας.

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Σίγουρα, θέλαμε να νικήσουμε και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και προφανώς δεν υπάρχει ικανοποίηση που χάσαμε. Ευκαιρία είναι τώρα να μαζευτούμε για προπόνηση, γιατί είναι πιο βασική από τα πολλά φιλικά που έχουμε δώσει και τα ταξίδια που έχουμε κάνει. Είμαστε απογοητευμένοι. Θα δούμε τι φταίει».

Best of internet