Μέξας: «Πέφτει... σφαλιάρα αν έχεις ψηλά το κεφάλι!»

Gazzetta team
Μέξας: «Πέφτει... σφαλιάρα αν έχεις ψηλά το κεφάλι!»

bet365

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Κώστας Μέξας, σχολίασε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Κόροιβο και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας.

Ο Κόροιβος άφησε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τον Απόλλωνα μετά το 88-82 επί των Αχαιών και ο προπονητής των «μελανόλευκων», Κώστας Μέξας, ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού.

«Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για την πρόκριση που πήρε. Εμείς, επιστρέφοντας από την Κρήτη, θεωρήσαμε ότι θα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και καλύτεροι απ’ ότι παρουσιαστήκαμε στο τουρνουά του Ρεθύμνου» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν μπαίνεις με ψηλά το κεφάλι στο γήπεδο, πέφτει... σφαλιάρα και λογικά προσγειώνεσαι. Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας όλοι μας. Έγιναν και λάθη τακτικά δικά μου και εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας.

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Σίγουρα, θέλαμε να νικήσουμε και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και προφανώς δεν υπάρχει ικανοποίηση που χάσαμε. Ευκαιρία είναι τώρα να μαζευτούμε για προπόνηση, γιατί είναι πιο βασική από τα πολλά φιλικά που έχουμε δώσει και τα ταξίδια που έχουμε κάνει. Είμαστε απογοητευμένοι. Θα δούμε τι φταίει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα