Καλαμπάκος: «Ήταν μια τονωτική ένεση»

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Ήταν μια τονωτική ένεση»

bet365

Ο Κόροιβος προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα και ο Ντίνος Καλαμπάκος εξήγησε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν μια «τονωτική ένεση» για τους Ηλείους.

Ο Κόροιβος προκρίθηκε στην 3η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας και θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (1/10) τον Προμηθέα Πατρών.

Εν συνεχεία, ο προπονητής του Κόροιβου, Ντίνος Καλαμπάκος εξήγησε ότι οι παίκτες του πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω για να συνεχίσουν όπως πρέπει...

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Και οι δύο προπονητές βγάλαμε τα συμπεράσματά μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες μας. Βέβαια, το συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε για εμάς, ούτε για τον Απόλλωνα, λέει κάτι ξεχωριστό, καθώς στο τέλος το Κύπελλο θα καταλήξει είτε στον Παναθηναϊκό, είτε στον Ολυμπιακό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας: «Βέβαια, για εμάς αυτή η νίκη ήταν μια τονωτική ένεση, ίσως, όμως, μας κάνει κακό, παρά καλό, όταν κερδίζεις καλές ομάδες όπως ο Απόλλων και δεν βάζεις το κεφάλι κάτω για να συνεχίσει όπως πρέπει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα