ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: «Αρκετές ήττες στη νέα EuroLeague, θα πρέπει να συνηθίσεις» (vid)

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το πώς περιμένει τη νέα EuroLeague και τις ανάγκες του Παναθηναϊκού σε αναλογία με τις απαιτήσεις της.

Πεδουλάκης: «Αρκετές ήττες στη νέα EuroLeague, θα πρέπει να συνηθίσεις» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν παρών στην παρουσίαση της συνεργασίας με τη Superfoods και τη μετονομασία της ΚΑΕ στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας-Κέντρο ΓΑΙΑ, αλλά οι αθλητικές ερωτήσεις δε μπορούσαν να λείπουν απ' το ερωτηματολόγιο των εκπροσώπων των Μέσων αμέσως μετά κι η νέα EuroLeague βρέθηκε στο επίκεντρο.

«Θα είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι μία καινούρια διοργάνωση. Θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι οι ομάδες γίνανε καλύτερες και λιγότερες απ' την αρχή. Άρα θα 'χει δύο στοιχεία. Το πρώτο στοιχείο είναι ότι θα γίνουν αρκετές ήττες. Θα πρέπει να το συνηθίσεις σε αυτό το πράγμα. Το δεύτερο είναι ότι μετά τα Χριστούγεννα θα πρέπει να δούμε κατά πόσο οι αθλητές, με τις συνθήκες που θα παίζουν, θα μπορούν να 'χουν την ίδια ποιότητα. Αλλά είναι καινούριο πράγμα, πρέπει να 'μαστε θετικοί, να δούμε τα καλά κι ό,τι είναι κάτι το οποίο δε μπορεί να βγει, να γίνει, όμως, να το αλλάξουμε» εξήγησε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης για τη νέα EuroLeague κι όχι μόνο