Παναθηναϊκός για Next Generation: «Η δουλειά μας αναγνωρίζεται»

Παναθηναϊκός για Next Generation: «Η δουλειά μας αναγνωρίζεται»

Γιάννης Ράμμας
Παναθηναϊκός για Next Generation: «Η δουλειά μας αναγνωρίζεται»
Ο Παναθηναϊκός θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα με συμμετοχή στο Adidas Next Generation Tournament κι οι Τριαντόποθλος & Αλβέρτης δήλωσαν υπερήφανοι για τη δουλειά στα τμήματα υποδομής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος πως «ένα χρόνο μετά απ' την ίδρυση των Ακαδημιών μας, η σοβαρή και ποιοτική δουλειά, που γίνεται, αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή της ομάδος μας στο EuroLeague Basketball Adidas Next Generation Tournament για πρώτη φορά στην ιστορία. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να κρατηθούμε στην κορυφή, δημιουργώντας την καλύτερη Ακαδημία της Ευρώπης. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την adidas που συνέβαλλε τα μέγιστα για τη συμμετοχή μας σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά, που διοργανώνει».

Απ' την πλευρά του, ο διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, τόνισε: «Οι γονείς, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, θα θέλαμε να γνωρίζουν ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή κι ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία μίας πρότυπης Ακαδημίας, της κορυφαίας στην Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και κυρίως καλύτερους ανθρώπους, παρέχοντάς τους τα μέγιστα δυνατά εφόδια για την κοινωνική κι αθλητική τους ζωή. Ο στόχος μας δεν είναι οι νίκες κι η κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά, αλλά οι αθλητές μας να γίνουν πλουσιότεροι σ' εμπειρίες και παραστάσεις, συμμετέχοντας σε αγώνες με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».