Γκαλινάρι: «Αυτά που έκανε πέρυσι ο ΛεΜπρόν ήταν απίστευτα»

Γκαλινάρι: «Αυτά που έκανε πέρυσι ο ΛεΜπρόν ήταν απίστευτα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γκαλινάρι: «Αυτά που έκανε πέρυσι ο ΛεΜπρόν ήταν απίστευτα»

bet365

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι μίλησε για τον στόχο των Νάγκετς να μπουν στα playoffs, για τις ικανότητες του ΛεΜπρόν Τζέιμς και την απόφαση του Κέβιν Ντουράντ.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι βρίσκεται ήδη στο Ντένβερ ώστε να πιάσει δουλειά για τη νέα σεζόν με τη φανέλα των Νάγκετς. Η ομάδα περιμένει πολλά πράγματα από τον Ιταλό φόργουορντ ο οποίος μιλώντας στο «Fox Sports» αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις, στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την απόφαση του Κέβιν Ντουράντ.

Ο Ιταλός διεθνής ανέφερε αρχικά ότι, «Οι Νάγκετς έχουν στόχο φέτος να παίξουν στα playoffs. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι κάτι εφικτό αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα αν δεν παίξουμε στα playoffs θα είναι αποτυχία γιατί έχουμε την ομάδα να το καταφέρουμε».

Για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς τόνισε πως, «είναι ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει και όσα πέτυχε πέρυσι για όσους καταλαβαίνουν μπάσκετ, είναι απίστευτα. Δεν είμαι τόσο καλός όσο ο ΛεΜπρόν και προτιμώ να αφήνω στον κόσμο να με τοποθετήσει σε επίπεδο ικανοτήτων».

Ολοκληρώνοντας μίλησε για την απόφαση του Ντουράντ να παίξει στους Ουόριορς... «σέβομαι την απόφασή του, αλλά δε θα έκανα ποτέ το ίδιο. Δε θα πήγαινα σε μία υπερομάδα μόνο και μόνο για να πάρω το πρωτάθλημα».

 

NBA Τελευταία Νέα