Σαβάνοβιτς: «Το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου ήταν ότι έπαιξα για τον Πέσιτς»

Κώστας Κουκούσης
Σαβάνοβιτς: «Το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου ήταν ότι έπαιξα για τον Πέσιτς»

bet365

Τώρα που έφυγε από την Μπάγερν Μονάχου, ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς δεν δίστασε να βγάλει στη... σέντρα τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και να μιλήσει για την κάκιστη συμπεριφορά που έχει απέναντι στους παίκτες του.

Ο Σέρβος φόργουορντ ανήκει πλέον στην Σάσαρι, αλλά τα δύο προηγούμενα χρόνια βρισκόταν υπό τις οδηγίες του Πέσιτς στην Μπάγερν. Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας αποκάλυψε με άγνωστη έως τώρα ιστορία με πρωταγωνιστές τους δυο τους και έκανε λόγο για απάνθρωπη συμπεριφορά από μέρους του πρώην πλέον προπονητή του.

«Το να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Πέσιτς ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου. Έχει πάντα κακές σχέσεις με τους παίκτες και τους ανθρώπους μίας ομάδας. Απίστευτα κακές σχέσεις. Συνέχεια προσβάλλει τους άλλους, το έχει κάνει συνήθεια. Είναι γνωστό αυτό, απλώς νόμιζα ότι θα αντέξω σε αυτή τη λογική. Κατά την διάρκεια των playoffs του 2015 πέθανε ο πατέρας μου. Έμεινα και αγωνίστηκα στον τέταρτο τελικό με την Μπάμπεργκ, κερδίσαμε και ισοφαρίσαμε σε 2-2 την σειρά. Δύο ημέρες πριν το πέμπτο παιχνίδι πήγα στη Σερβία για την κηδεία του και επέστρεψα κανονικά στην ώρα μου, αλλά έπαιξα πολύ άσχημα και χάσαμε το πρωτάθλημα.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Από την πρώτη μέρα της επόμενης σεζόν λοιπόν ο Πέσιτς μιλούσε για την εμφάνισή μου σε αυτό τον αγώνα και έλεγε πως δεν απολογήθηκα που έπαιξα άσχημα. Σε όλη την διάρκεια της σεζόν θυμόταν συνέχεια αυτή την ιστορία, κάτι που έκανε ξανά στο ξεκίνημα των playoffs. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που έπαιξα για αυτόν, με την ομάδα να υποστηρίζει ότι ήμουν τραυματίας για να τον προστατέψει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ξαναπληγωθεί ως άντρας με τέτοιο τρόπο και ελπίζω να μην ξαναπληγωθώ έτσι. Δεν ξέρω τι τον ώθησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Θα πρέπει να ρωτήσετε αυτόν. Με ενοχλεί όμως που ο κόσμος δεν ξέρει την πραγματική ιστορία. Το να αγωνιστώ για αυτόν ήταν το χειρότερο λάθος της καριέρας μου. Όλοι κάνουμε λάθη όμως, άλλες φορές επίτηδες και άλλες κατά λάθος, αλλά η ζωή προχωρά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαβάνοβιτς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα