Ενθουσιασμένος ο Καρμέλο για Ρόουζ

ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΤΩΝ ΝΙΚΣ

Ενθουσιασμένος ο Καρμέλο για Ρόουζ

Οι Νικς ετοιμάζονται για μια, όπως τουλάχιστον ελπίζουν, συναρπαστική χρονιά, μετά τις πολύ καλές προσθήκες του καλοκαιριού, και ο Καρμέλο Άντονι δήλωσε ενθουσιασμένος που θα έχει τον Ρόουζ στο πλευρό του.

Ενθουσιασμένος ο Καρμέλο για Ρόουζ

Η αισιοδοξία ξεχειλίζει στη φετινή ομάδα της Νέας Υόρκης και ο σούπερ σταρ της ομάδας, Καρμέλο Άντονι, δήλωσε ενθουσιασμένος ενόψει της νέας σεζόν, για το γεγονός ότι θα παίζει μαζί με τον Ντέρικ Ρόουζ στο Γκάρντεν.

«Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί με έναν τύπο σαν τον Ντέρικ. Έχω παίξει μαζί με άλλους πλέι μέικερ, διαφορετικών ειδών. Το να παίζω δίπλα σε έναν εκρηκτικό τύπο, όπως ο Ντέρικ, που μπορεί να ανεβάσει το ρυθμό μέσα στο παιχνίδι και που είναι απειλή στη θέση του για τις αντίπαλες άμυνες, είναι εκπληκτικό», σχολίασε αρχικά ο Καρμέλο και τόνισε ότι νιώθει πολύ καλά.

«Σκέφτομαι εμένα, το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να πάω εκεί έξω και να παίξω μπάσκετ, διασκεδάζοντας. Είμαι ενθουσιασμένος και δεν έχω νιώσει έτσι για πολύ καιρό!»

Οι Νιου Γιορκ Νικς φαίνονται μια πολυ δυνατή ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν και με τον ηγέτη τους ικανοποιημένο, ποιος μπορεί να τους υποτιμήσει; 

Best of internet